Development webshop by: BridgeDesign.nl


Met ballonnen versieren, hoe doe je dat? (38 tips)

Zijn ballonnen echt biologisch afbreekbaar? (Milieuvriendelijke ballonnen)

Als je 100% biologisch afbreekbare latex ballonnen uit een hernieuwbare, duurzame bron gebruikt, dan

zeker.

Latex: Standaard ballonnen zijn gemaakt van latex, een organisch materiaal, gemaakt van sap van een rubberboom. Deze ballonnen zijn biologisch afbreekbare ballonnen en verteren snel. Goed nieuws voor de stortplaats, slecht nieuws voor het recyclen voor fanaten, want er is geen actuele markt voor hergebruik van biologisch afbreekbare ballonnen.
Rainbow balloons, Regenbogen ballonnen - Birthday party decorations / Verjaardagsdecoratie Regen bogen en wolken. Bij het plannen van de verjaardag van een kind, zijn er veel dingen te overwegen. Natuurlijk zou een van de eerste dingen om te overwegen zijn welke vorm de verjaardag zal aannemen? Zou je of zou je een rustige avond thuis willen hebben (als je - de ouder kan ermee wegkomen!), Een winkeluitje - (wanneer ze een bepaalde leeftijd bereiken) ...verjaardag-decoratie
Oud & Nieuw feest / New Years Eve party, wordt vaak genoemd “het grootste nachtfeest van het jaar.” Rond het einde van het jaar, gaat bijna iedereen, jong en oud verkennen waar zij en met wie zij het nieuwe jaar willen inluiden.

Oud en Nieuw ballonnen inspiraties kun je op confetti en Oud &Nieuw thema vinden zodat je een houvast hebt en weet welke versieringen mooi te combineren zijn in een ruimte voor dinner of feest. Mooie Oud & Nieuw decoraties zullen lang uw gasten bijblijven en draagt bij aan een spectaculair feest.

Ook grote hotels decoreren volop met New year's eve en profiteren van onze expertises en onze ontwerpen, door gebruik te maken van een combinatie van slimme verlichting opgenomen in ballon decoraties zodat hotelgasten geboeid blijven. “Ballonnen Amsterdam” was het thema van een hotel in Amsterdam. Na een fascinerend ontwerp hebben wij, Balloon Republic, dit hele hotel inclusief kamers en lobbies gedecoreerd. Er zijn verschillende ontwerpelementen die we in het ontwerp van de ingang, dansvloer en zelfs een podium hadden opgenomen.

ballonnen-zilver

Zoals elk jaar is het traditioneel aftellen naar het nieuwe jaar, maken we vaak een luide "bang" of de ontploffing doormiddel van ballonnenexplosies of confetti- kannonen. Gasten worden overrompeld over de bron van het lawaai tot dat de confetti de gehele vloer feestelijk bezaait.

Maar ook als de koudere nachten komen en onze aandacht verlegt wordt naar de grote golf van activiteit die spoedig het feestseizoen van het jaar zou inluiden - Kerstmis. In de loop der jaren hebben we bij Balloon Republic het zeer speciale voorrecht gehad om deel te nemen aan de voorbereiding van seizoensfeesten; voor individuen, geloofsgroepen, gemeenschappen, organisatoren van evenementen en bedrijfsmarketing etc.

We doen ons uiterste best om feestdecoraties te maken die passen bij het budget, de kleur / themavoorkeuren van onze klanten en de specifieke locatie voor de voorgestelde partij – voor je woonkamer of tuin, in een hotel, feestzaal of een buurthuis. Elke locatie heeft zijn eigen specifieke eigenaardigheden en we hebben geleerd om, waar mogelijk, deze in ons voordeel te gebruiken om de gewenste sfeer voor uw feest te creëren.

Versiering Met Kerst

Misschien is de niet aflatende fascinatie voor “ sneeuw”, verklaart waarom zo veel mensen kiezen voor een winterse scène als een thema voor hun ballonnendecoraties. Het idee van winter-wonderland/ witte Kerstversiering als bruiloft decoratie is de nasleep van de feestdagen worden populairder dan ooit tevoren. Dit thema is als toepassing op huwelijk/bruiloft en verjaardag partijen zoals het is Kerstmis partij met een authentieke "feel" een creatieve en avontuurlijke ontwerpers zijn vereist.

Het is mogelijk een "winterse" om sfeer te creëren met een beperkt budget. Zoals veel metallic balonnen gebruiken: witte metallic ballonnen, alles versieren met witte accenten en gouden slingers.

We hebben onlangs een interessante oproep ontvangen, van een potentiële klant. Deze klant vroeg naar een specifieke afbeelding die ze op onze website hadden gezien; ze wilden weten hoeveel het hen zou kosten als we hetzelfde decor zouden reproduceren voor hun functie. Wel, we hebben het gebruikelijke verhaal afgelegd, waarbij we probeerden na te gaan waar de klant echt achter stond, en ook de locatie van hun voorgestelde functie te weten komen - de locatie heeft duidelijk invloed op de ballonafgifte en de logistieke set-up

Zo kwamen we met BalloonRepublic.nl op het idee verjaardagsballonnen als thema: Venetië

Ballonnen tunnel in zwart en goud. tunnel frame, goud & zwart decoreren

Ballonnen ingang Tunnel over de "Venetië" gondels.

Meer dan ooit, doen folie ballonnen mee in de rage. Gezien de veelzijdigheid die aantal vormen die folie ballonnen bieden, zijn ze de perfecte manier om elk evenement te verbeteren. Of het nu gaat om het verjaardagsfeestje van een kind, een evenement om de verjaardag van je grootouder te vieren, of misschien om de pensionering van een van je collega's te vieren, er zijn eindeloze mogelijkheden. In feite, kunt u zelfs bestellen met aangepaste nummer balonnen, waardoor u nog meer manieren om te vieren. Ideeen ballonnen voor een verjaardag

Om u een beter idee te geven over hoe u folie nummer ballonnen kunt opnemen in uw komende evenement, overweeg dan de volgende scenario's:

1. Romeinse cijfers - In plaats van het gebruik van traditionele ballonnen om een locatie te versieren voor een 25e of 50e huwelijksverjaardag, overweeg het kiezen van letters die Romeinse cijfers vertegenwoordigen. Met andere woorden, in viering van 25 of 50 jaar samen, kunt u ballonnen op de gasten van eretafel als XXV of L, respectievelijk. Kies ook voor zilveren ballonnen voor 25 en voor goud voor 50.

2. Verjaardag van een klein kind - Kies op de cadeautafel van het verjaardagsfeestje van uw zoon of dochter een ballon in de vorm van een getal die de leeftijd van het kind weergeeft. Voeg dan een aantal mooie opgeblazen latex of non-latex ballonnen toe aan de primaire kleuren van het evenement. Vul dit aan met mooie gouden slingers of naam slingers op de achtergrond..

Bij ballon inspiraties en spannende ballon decoratie verjaardagspartij voor de partijen van de verjaardag van de Kinderen. Deze omvatten vaak de jonge celebrant favoriete boek/TV tekenfilms of abstracte thema's zoals het betoverde bos en prinses Party thema.

Winnie de Poeh ballon sculptuur voor partij drie ballonnen Winnie the Poeh

We hebben verjaardags ballonnen en variaties op het thema van de verjaardag van Minnie Mouse.

een lichte variatie op hetzelfde thema; Minnie Mouse thema feest

  1. Huwelijks Versiering / Bruiloft Decoraties

We twijfelen er niet aan dat mensen vrijwel elke dag van het jaar trouwen, maar je zou denken dat een groot percentage van de bruiden in een ideale wereld zou kiezen om te trouwen in de lente- en de zomermaanden, wanneer ze meer kans hebben om het voordeel te hebben van hogere temperaturen (voor de meer onthullende trouwjurk), "perfecte" blauwe luchten zullen helpen bij het creëren van spectaculaire achtergronden voor alle belangrijke huwelijksfoto's.

Sommige mensen denken dat het gebruik van ballonnen voor bruiloftsdecor te summier en te simpel is, maar hier bij Balloon Republic pakken we dit algemeen aanvaarde misverstand graag aan! We hebben het voorrecht gehad om een stijlvol huwelijksdecor te maken met behulp van ballonnen, bijbehorende accessoires en soms zelfs met bloemen en groen. Daarbij ontvangen we voortdurend opmerkingen zoals "Ik wist niet dat je dit kon doen met ballonnen", "wauw, dit ziet er spectaculair uit" en nog veel meer gratis opmerkingen van dezelfde soort, wat geloofwaardigheid verleent aan het feit dat een aanzienlijk percentage van de algemene bevolking is zich grotendeels niet bewust van de onbegrensde mogelijkheden voor creatieve huwelijksdecoratie door middel van ballonnen en bijbehorende accessoires. Het voorbehoud bij de bovenstaande verklaring zou zijn dat het decor van de bruiloft moet worden ontworpen en uitgevoerd door ontwerpers / decorateurs van ballonnen in professionele klasse, anders (net als elk ander medium in de handen van een beginneling) kan het decor een kijkje nemen ver verwijderd van stijlvol!

Prachtige tafeldecoraties en tafelstukken, vloerdecoraties, wand- of decorontwerpen, plafonddecoraties en zelfs ruimteafscheiding zijn allemaal mogelijk met ballonnen en kunnen de gewenste sfeer creëren voor uw bruiloften.

De schoonheid van de ballonversieringen van de bruiloft is dat de inrichting gemakkelijk is aangepast aan uw budget, omdat verschillende elementen kunnen worden opgenomen of weggelaten om aan het budget te voldoen. De bruid en bruidegom kunnen besluiten om zich te concentreren op bepaalde aspecten van de kamer, bijvoorbeeld creatieve centerpieces die verdubbelen als gespreksopeners op gastentafels of grote ballonmuren die de aandacht vestigen. Bovendien is het opnemen van speciale kleuren waar nodig, relatief eenvoudig met ballonnen, met name voor Afrikaanse en Aziatische bruiloften waarin levendige kleuren een integraal onderdeel vormen van de pracht en praal die gepaard gaat met traditionele Afrikaanse en Aziatische bruiloften, zelfs binnen westerse culturen.

De decoratie van een bruiloft is veel meer dan beslissen wat je wel en niet wilt dragen. En we zeggen dat het veel meer omdat een groot deel van de persoonlijkheid van het feest afhankelijk is van de decoratie, omdat een bruiloft met een rustieke decoratie, niet hetzelfde is als een bruiloft met een glamoureuze decoratie, bijvoorbeeld. Er zijn veel verschillende stijlen van het versieren van een trouwlocatie, maar vandaag hebben we besloten om te versieren met ballonnen.Hoe dierenfiguren met ballonnen te maken?

Decoratie met ballonnen

De ballonnen van dieren zijn erg esthetisch, ideaal voor kinderfeestjes. Hoewel het ingewikkeld lijkt om de technieken van het draaien van de ballon onder de knie te krijgen, zul je zien dat je met een beetje vaardigheid en veel geduld goede resultaten behaalt.

Hoe je dierlijke figuren stap voor stap met ballonnen maakt.

Begin met de basisbeurten. Neem een langwerpige ballon en knoop aan het eind een knoop. Gebruik één hand om de ballon een aantal keren te laten draaien en zo een segment te isoleren. Houd de ballon met beide handen vast om te voorkomen dat deze terugkeert naar de beginpositie. Gebruik kwaliteitsballonnen; De goedkopere ballon merken voegen minder tandvlees toe, zodat het makkelijker voor hen is om te barsten.

Rotatie vergrendelen: maak twee standaarddraaien zoals de vorige en verenig ze zodat de ballon uit in totaal 4 segmenten bestaat. Laat deze segmenten niet vrij omdat ze zich zullen ontvouwen. Gebruik de andere hand om twee middelste segmenten te draaien en te scheiden van de vorige. Draai de 2 segmenten 3 keer om stabiliteit te geven aan de ballon. Dit type beurt is cruciaal om het beeld te vormen van de dieren die we gaan maken.

Draait de bochten in: we blazen de ballon op en binden hem. We maken uiteindelijk een standaardbeurt. Houd de spin vast met je hand en gebruik de andere hand om een dubbel bovenop de ballon neer te halen. We pakken de spin en de bovenkant van de ballon, roteren deze 3 keer om een ring te vormen. Nu zullen we een ballon hebben die uit 3 segmenten zal bestaan: 2 ervan bevinden zich in het deel van de uiteinden en aan de andere kant is er de ring. De manier van functioneren van de bocht is vergelijkbaar met de vorige en verhindert dat deze zich ontvouwt. Het wordt meestal gebruikt om neuzen, oren, enz. Te vormen.

Overal in het netwerk kun je veel ideeën vinden over het maken van dieren met ballonnen, zelfs dinosaurussen. Als je verdwaalt terwijl de ballon draait, kun je erop wedden dat een YouTube-kanaal je hulp gaat bieden en zo je kan bekijken of je de stappen op hetzelfde moment hebt gevolgd.

HOE MAAK JE EEN MOOIE BALLON VERSIERING ?

Er zijn veel manieren om ballonnen interessanter te maken. En het is niet nodig om een fortuin uit te geven aan gedrukte ballonnen of vormen: je kunt zelf geweldige dingen doen! Een zeer goedkope manier om traditionele ballonnen in iets veel bijzonders te veranderen, is om ze te decoreren met washi-tape. Als je durft, kun je ook een gekleurde ballon oppompen in een transparante ballon. Het effect is geweldig! Als je een van diegenen bent die een beetje vaardigheid bezit, kun je met marker allerlei berichten en afdrukken op je ballonnen tekenen.

Hoe versier je met ballonnen?

Laat je fantasie de vrije loop! Bekleed de ballonnen met halfdoorzichtige stoffen, plak pompoenen eraan, kartonnen letters met originele berichten.

HOE BEDEK JE EEN PLAFOND MET MOOIE BALLON VERSIERING?

Een van de origineelste ideeën is om het plafond met ballonnen te bedekken. Het plafond volledig bedekken met ballonnen kan je feestje een heel leuk en surrealistisch tintje geven.

hoe versier je het plafond met ballonnen?

Maar het is niet nodig om het hele plafond te bedekken! Je kunt jezelf beperken om slechts één onderdeel te versieren! Je kunt de ballonnen in het midden van het plafond plaatsen en ze combineren met gekleurde linten om een kleurpunt te creëren.

Er zijn twee manieren om het plafond met ballonnen te versieren: helium gebruiken of ballonnen rechtstreeks aan het plafond haken. balloon republic aanvullingen

Op de een of andere manier kun je profiteren van en kleine versieringen aan de touwen.

ballon-pilaar-amsterdamHOE VERSIER JE MET HELIUM BALLONNEN?

MAAK EEN MUUR VAN BALLONEN

Een van onze favoriete tips voor het versieren met ballonnen is om ze aan de muur te hangen. Je kunt een hele muur bedekken met ballonnen en zelfs tekeningen en vormen ermee maken. Het beste van alles? Je hebt helium niet nodig! Haak de ballonnen gewoon met tape aan de muur. Of met plak-dots zie balloonrepublic aanvullingen

HOE VERSIER JE EEN MUUR MET BALLONNEN

Er zijn talloze manieren waarop je met ballonnen kunt doen: maak vooral plezier.

SLINGERS EN BALLONSLINGERS

Een geweldige keuze die we willen benadrukken in dit artikel over hoe te versieren met ballonnen is het gebruik van slingers. Een slinger maken met ballonnen kan net zo eenvoudig zijn als het binden van een bos ballonnen aan een touwtje. Combineer verschillende maten of voeg franjes, bloemen en zelfs takken toe. Door kracht, kun je zelfs de ballonnen combineren met kartonnen vormen en verschillende soorten fruit creëren.

DECOREER DE TAFEL MET BALLONNEN

Heb je ooit overwogen om een tafel met ballonnen te versieren? Wel, er zijn veel manieren! U kunt bijvoorbeeld geweldige centerpieces maken: door meerdere ballonnen op de tafel te plaatsen of door heliumballonnen te combineren met figuren. Een heel charmant en origineel idee is om een ballon aan een klein mandje te bevestigen om een miniatuur ballon te maken. versier een tafel met ballon slingers.

JE KUNT OOK STOELEN MET BALLONNEN VERSIEREN.

Wanneer u "versieren met ballonnen" leest, kunt u denken aan een verjaardagsfeestje voor een kind en uiteindelijk denken dat het een beetje een kinderlijk idee, maar we kunnen u verzekeren dat niets verder van de waarheid.

Ballonnen zijn aanwezig op feesten over de hele wereld en zijn een leuk en decoratief element, maar als je denkt dat hun enige functie is om uw kind verjaardagsfeest een beetje versieren, dan heb je het helemaal mis. Vandaag zullen we u laten zien wat ze kunnen doen voor uw feest als je besluit om te versieren met ballonnen.

Nu is er nog iets anders wat je moet weten over ballonnen: ze zijn in.

Dat klopt, het is niet langer alleen een feit dat ze historisch zijn gebruikt als feestdecoraties, maar vandaag de dag zijn ze een trend, dus ze worden een must als je op zoek bent naar een moderne en modieuze bruiloft.

De voordelen zijn talrijk wanneer u besluit om te versieren met ballonnen, maar diegene die opvalt is een: de decoratie van dit type is zeer zuinig.

helium ballonnen bestellen

het is waar, dat als we helium (ballon- gas) toevoegen aan een decoratie het vrij duur wordt. terwijl helium ballonnen zeer mooie resultaten bieden, is het niet altijd nodig om een mooie en romantische decoratie te maken. klaar gemaakte helium ballonnen bestellen is in veel gevallen niet vestandig, de zweefttijd is maar 4-6 uur en kan teleurstellen als je feest later op gang komt. kies er in dit geval voor om dots-plakkertjes op de muur te plakken zo lijkt een ballon te zweven. en ben je ongeveer 1 euro voor een ballon kwijt en geen 4,50 euro voor een opgeblazen bestelde helium ballon.

grote ballonnen met helium ( 60cm / 90cm) kunnen wel langer zweven maar dat is maximaal 2dagen.

Met een wegwerp helium tank is je helium tank wel na 2 ballonnen leeg. prijzige verhaal worden deze grote ballonnen dan.

Helium voor ballonnen of helium kopen is een uitzoekwerk en er zijn betere alternatieven. zoals ballonnen op een flexibele stokken te plaatsen.

een tros van 40cm helium ballonnen is drie keer zo groot als dezelfde hoeveelheid van 28cm ballonnen, met drie keer de impact, zonder dat het drie keer de prijs is. het is duidelijk dat hoe groter de ballon, hoe langer hij zal zweven met helium. met lucht gevulde ballonnen maken fantastische ronde ballen, die aan het plafond hangen of over een stok of paal worden geplaatst.

Een knoop is de meest effectieve manier om een ballon af te dichten, maar als je veel ballonnen moet doen, zijn er alternatieven. een ballonafdichting of clip kan worden gebruikt om ballonnen af te binden, en heeft als voordeel dat het lint vooraf aan de afdichting kan worden bevestigd, waardoor het werk sneller op de dag. De nadelen zijn de extra kosten van de afdichtingen, en als de ballonnen niet volledig verzegeld zijn, zal er gas of lucht ontsnappen en zullen de ballonnen leeglopen.

--------------

Ballon decoratie kleuren

Wat betreft de kleuren, het overgrote deel van dit type decoratie is gemaakt van witte ballonnen, want het is de kleur die het beste past bij de context, hoewel er veel partijen die roze of gouden ballonnen, rode hart-vormige ballonnen of ballonnen van alle kleuren gebruiken (vooral op bruiloften gehouden buiten en op zoek naar een meer "country style").

Maar denk niet dat dit ballon versiering alleen van toepassing is op de woonkamer of de plek waar je van plan bent om uw feest te vieren: de foto's of de plek waar je de bruiloft zelf ook geweldig uitzien met de aanwezigheid van deze schattige items, en als je niet denkt dat we alleen maar hoeven te kijken naar alle ideeën die we je hebben gebracht naar de volgende en je zult zien hoe je begint om je gedachten te veranderen over dit soort versieringen, mis ze niet!

Voordat ik je de 4 stappen voor het huren van een ballondecoratie vertel, wil ik je een verhaal vertellen dat zelfs niet in de Pixar-film UP zit.

De kracht van kleur

De genade van het hebben van een ballondecoratie is dat je een grote verscheidenheid aan kleuren en vormen. Uiteraard is de klassieker degene met de meeste output, maar hij denkt dat ballonartiesten wonderen doen met elk type. Het is iets heel verrassends om te komen tot een site en dat je een groot aantal ballonnen ontvangen, of pilaren, ballonnen bogen, boeketten om helium ballonnen bestellen ... Het is de prijs waarmee je rekening moet houden.

De grootte doet ertoe

De ballonnen, afgezien van de vormen en kleuren, vallen op door hun grootte. Grote ballonnen. Denk eraan als klein, net als de water, de gewone of de reuzen. De grote onderscheiden zich van de andere, hoewel ze niet zoveel veelzijdigheid bieden als de middelgrote. Maar de kinderen vinden het heerlijk om met deze enorme ballonnen te kunnen spelen en zijn verbaasd dat ze vol helium zitten.

Denk na over welk evenement u organiseert

Je moet heel duidelijk zijn over welk evenement je van plan bent. Of het nu gaat om het openen van een winkel of bedrijf, een verjaardagsfeest, een pensionering, een bedrijfsevenement... Het personaliseren van het evenement is een extra bonus die u dichter bij volledig succes brengt.

Hoe maak ik een ballonnen boog?

meer ideeën voor ballonbogen

Een ballonnen boog is een zeer opvallende en veelzijdige set. Er zijn eindeloze soorten bogen, en elk type kan worden aangepast aan bijna elke stijl van evenement.

Voor eenvoudige bogen, ideaal voor het markeren van de ingang van het feest of voor het doorkruisen van de tuin als een rasterwerk, een manier is om kettingballonnen te gebruiken. Kettingballonnen zijn sterke latex ballonnen met een aanhangsel om vast te maken aan de hals van de volgende ballon en vormen zo een "krans" van ballonnen. We raden aan één of twee kleuren te gebruiken voor elke boog of, beter nog, de kleuren van de ballonnen af te wisselen. Pomp deze op met helium gas, waarbij je de eerste ballon aan een contragewicht bindt, zodat je handen vrij blijven om de volgende te binden. Afhankelijk van de gewenste hoogte heb je tussen de 18 en 25 ballonnen per boog nodig.

kettingballonnen-met-gouden kettingen

Latex kettingballonnen

ballondecoratie met ballonnen bogen maken

Een andere veel steviger en indrukwekkender boog is gemaakt met kwartetten van latex ballonnen van een of twee kleuren. Blaas twee latex ballonnen van dezelfde kleur met helium, het binden van de nek aan een duet te vormen. Het is belangrijk dat de ballonnen tot dezelfde grootte worden opgeblazen - integendeel, de strik ziet er zeer "ongelijkmatig" en niet erg schreeuwerig uit.

Herhaal dit met twee andere ballonnen (dezelfde kleur of een complementaire tint), en voeg de knopen van het ene duet toe tussen de knopen van het andere om een kwartet te vormen. Knoop de ballonnen aan elkaar (verander de positie van de eerste ballon met de vierde en de derde met de tweede) zodat alles vast zit. Knoop dit kwartet aan een sterk contragewicht met een stuk nylon snaar. Een ander kwartet past er overheen en passeert de draad door het midden, en wikkelt hem om de knopen. Ga door tot u een boog van de gewenste hoogte heeft en bevestig het andere uiteinde aan een ander sterk contragewicht.

Latex ballon boog

Om te berekenen hoeveel ballonnen je nodig hebt, deel de lengte van de boog in meters door de diameter in centimeters van de ballon, en vermenigvuldig met 500. Bijvoorbeeld, voor een 6m lange boog gemaakt met ballonnen opgeblazen tot 19cm, zou je ongeveer 180 ballonnen.

Variaties:

- Gebruik in plaats van slechts twee kleuren vier en probeer de kleuren in een "spiraal" te plaatsen zoals op de afbeelding. Om het in balans te brengen en ervoor te zorgen dat het oog zich richt op de "koepel" van de boog, verandert u in het midden (dat kan berekend worden door te meten) gewoon de richting waarin u de kwartetten plaatst.

https://www.youtube.com/embed/NYQD2LJHoQk?ecver=1https://www.youtube.com/embed/NYQD2LJHoQk?ecver=1

Kwartet ballon bogen

- Wissel kwartetten van 30cm ballonnen af met R5 ballonnen gezwollen tot 9cm voor een gladdere boog. 9cm ballonnen moeten worden opgeblazen met lucht, niet met helium. De helium van de 30cm ballonnen zal uw gewicht ondersteunen.

VIDEO

ballonbogen met folieballonnen

- Voeg als een accent folie ballonnen in de vorm van harten of sterren, het bevestigen van hen met nylon draad naar het midden van knopen op de gewenste hoogte.

- Wikkel de strik in lange stukken tule of een of twee slingers van crêpetape. Probeer het niet te overbelasten.

- Wikkel de strik met "slingers" gemaakt met mini ballon kettingen van een complementaire kleur.

- Maak van de boog een hart door de contragewichten een beetje naar binnen te bewegen en in het midden van de boeg wat gewicht toe te voegen om de juiste vorm te krijgen.

- Bogen kunnen worden gemaakt met lucht opgeblazen ballonnen, het bevestigen van de kwartetten rond een sterk frame geeft houvast en kan tegen wisselende weertype. Ze geven een zeer stijve en sterke structuur.

ballonnen met confetti

Zoals u weet ontbreekt het onze webshop nooit aan confetti en aan ballonnen, twee goede vrienden die samen een zeer, zeer grappig duo vormen. Essentieel voor onze evenementen, zoals het voorstel van deze week, zullen we je laten zien hoe je latex ballonnen gevuld met confetti te versieren.

Ongetwijfeld een van de beste opties om uw feest een feestelijke kleur en een chique en unieke stijl te geven.

ballonnen-met-confetti

U kunt ze op duizend manieren gebruiken: als een verjaardags banner, het plakken van een brief aan elk van je ballonnen; als pronkstukken; het versieren van de achterkant van je desserttafel; het begeleiden van de lampen in de woonkamer; het versieren van de bogen bij de ingang van uw feest, enz. Ze zijn ideaal voor het creëren van een eenvoudige tot elegante decoratie voor elke partij, sociale bijeenkomst of speciaal evenement.


ballon-pilaar-zelf-maken

Ballon pilaar maken

Waar kleur, vreugde en ook ballonnen zijn. We gaan leren hoe we pilaren kunnen maken met ballonnen, omdat we willen, omdat we ze leuk vinden, omdat ze mooi zijn en ze een pronkstuk als decoratief element bij elk feest is. Als je wilt leren hoe het te doen, hier is hoe je een ballonnen pilaar te maken.

Hoe ingewikkeld het ook lijkt, het is eenvoudiger dan het eruit ziet. We zullen ronde basis nodig hebben, afhankelijk van de smaak van elke, een aantal ballonnen en een draad in het geval dat we slecht opschieten met het knopen van de ballonnen.

Hoe maak ik een ballon pilaar?

Als u al alle materialen bij de hand hebt, volg dan deze stap voor stap om te leren hoe u een ballon zuil/ ballon pilaar kunt maken.

Nu hoef je alleen nog maar te beslissen welke kleuren je gaat gebruiken, hoe hoog je toren wordt en aan het werk gaat. Als u meer ideeën voor het krijgen van uw huis klaar voor een feest wilt weten, komt u op ideeën bij "thema’s."

Als u vragen heeft, open dan een gespreksbericht in de Forums om uw vraag te stellen, zodat wij je kunnen beantwoorden en helpen. kunt u deze delen door uw project te uploaden naar het betreffende Forum of de facebook-pagina van BalloonRepublic.nl

Ballonnen langer laten meegaan

Ballonnen gevuld met lucht gaan dagen tot weken mee en kunnen de dag voor je functie gevuld worden. Ballonnen gevuld met helium gas gaan meestal minder dan een dag mee, en moeten worden opgeblazen op de dag van uw event. Als je doe-het-zelver bent, moet je de dag ervoor altijd een testinspuiting doen om de zweeftijd van de ballonnen onder uw omstandigheden te bepalen.

De zweeftijden zijn afhankelijk van de grootte en kwaliteit van de ballonnen en de omstandigheden op de dag dat u ze opblaast. een standaard heliumballon is 28cm (11") en zou 4-6 uur moeten zweven, maar dit is sterk afhankelijk van lokale omstandigheden. Ballonnen worden negatief beïnvloed door hitte, wind en zon, dus houd ze op een koele, donkere plaats tot nodig. Laat geen met helium gevulde ballonnen in je auto of kofferbak terwijl je verder gaat met inkopen doen voor je feest - betaal in dat geval extra voor levering of doe-het-zelf op de locatie net voor de aanvang.

Professionele ballondecorateurs gebruiken ballonnen van topkwaliteit omdat ze constant beter presteren, of ze nu gevuld zijn met lucht of helium. Ze hebben een uniformere vorm en grootte, knappen minder snel en de hals is langer om gemakkelijker te kunnen dichtknopen.

Als u een goedkope ballon nodig heeft, probeer dan de 25cm ballonnen, die kleiner zijn dan aanbevolen voor het vullen met helium, maar redelijke prestaties leveren (ongeveer 6-12 uur vliegtijd met gas). ballonnen van 30 cm geven vrij goede prestaties wanneer ze gevuld zijn met helium, maar hun hals is kort. Wees voorzichtig met mindere kwaliteit ballonnen, want groter dan aanbevolen zal sneller knappen dan betere kwaliteits ballonnen.

Alle vormen en maten

Latex ballonnen zijn er in een enorm scala aan kleuren, maten en prints. Bedrukte ballonnen zijn beschikbaar voor alle leeftijden verjaardagen, en elk ander denkbaar evenement. Feestballonnen worden in twee richtingen gedrukt: nek naar beneden voor helium gasvulling of luchtvulling op stokken, en nek naar boven voor luchtvulling alleen met de ballon naar beneden hangend.

Ballonnen bedrukt hals naar beneden voor helium vulling kan ook lucht gevuld en geplaatst op bekers en stokken. Deze ballonnen vliegen niet, maar kunnen gebruikt worden om tafelversiering te maken. Duw de stok in een vaas van zand, bloemist oase, of een kop gips. Kleed het aan met inpakpapier en lint en je hebt een aantrekkelijk en goedkoop alternatief voor met helium gevulde drie ballonnen.

Wat vind je van dit artikel over hoe te versieren met ballonnen?

Overweeg je de tips voor je volgende feest?

Is er een idee dat je in het bijzonder leuk vond?

(reageer, deel met vrieden, deel dit bericht op facebook)

Development Webshop by: BridgeDesign.nl