Oppas voor feestje


Deze Gastblog geschreven door Soraya van Oppassen.nl


Heb je binnenkort een feestje?


Dan kan het niet mooi, groot en gek genoeg! Bijna elk kinderfeestje heeft tegenwoordig wel een thema, zoals bijvoorbeeld Glitter & Glamour, disco of USA.

Super leuk natuurlijk, maar krijg je het al spaans benauwd als je er alleen al over nadenkt om alles te organiseren en de kinderen de gehele dag te vermaken? Wees dan gerust, want wij hebben de oplossing!

Om het organiseren van een feestje extra makkelijk te maken is er BalloonRepublic.nlHier kan je alle feest accessoires regelen die je maar nodig hebt. Denk hierbij aan slingers, ballonnen, bekertjes en feestbordjes. Dit is niet alleen makkelijk, maar het scheelt je ook nog eens heel veel tijd.


verjaardag-versiering


Maar naast de voorbereidingen moet je op de dag van het feestje ook nog eens rond de 15 kinderen zoet houden.

Hoe je dit allemaal gaat doen? Door een oppas in te schakelen op het kinderfeestje!Een oppas op een feestje

Het is misschien niet iets waar je het eerst aan denkt, maar het komt steeds vaker voor dat ouders de hulp inschakelen van een oppas. Je wil natuurlijk dat alles vlekkeloos verloopt en dat de kinderen het naar hun zin hebben.Krijg je een grote groep kinderen over de vloer?

Dan zou een oppas aan huis misschien wel eens heel fijn voor jou zijn!


De voordelen van een oppas op een feestje


Meestal is de oppas tussen de 15 en 22 jaar. Dit betekent dat hij/zij naast het oppassen op de kinderen ook nog eens mee kan doen met de spelletjes die er gespeeld worden tijdens het feestje. Zo voelt het voor de kids helemaal niet alsof er iemand hen in de gaten houdt, maar voelt het meer alsof er een nieuw vriendje of vriendinnetje is.


Hiernaast heb je samen met de oppas veel meer overzicht over het feestje. Moet je nog wat lekkere hapjes voorbereiden? Geen probleem!

De oppas houdt de kinderen in de gaten en jij kan doen wat je moet doen. Zo zal het een stuk leuker en minder chaotisch zijn. Een oppas is de perfecte ondersteuning tijdens de verjaardag van je kind!
Waar kan je zo’n oppas regelen?

Via een online oppas community, zoals Babysits (Oppassen.nl), kan je snel en gemakkelijk een oppas regelen. Babysits heeft maar liefst meer dan 44.000 oppassen in Nederland. In no time kan jij een oppas in de buurt vinden die jou een handje kan helpen met het kinderfeestje!