Hier vindt u 21 leuke ideeën om van een originele verjaardag te genieten

De 50e verjaardag is een unieke mijlpaal in het leven die een halve eeuw van leven en ervaring markeert. Als een 50-jarige verjaardag gaat vieren, hebt u een grote verscheidenheid van ongebruikelijke ideeën om te organiseren voor de meest memorabele verjaardag ooit.


Denk aan de kleine details:

  • De uitnodiging,
  • De versiering van het feest,
  • Het gastenboek (zodat vrienden en familie een paar woorden kunnen wijden aan de persoon die zijn verjaardag viert)
  • De muziek..... Alles wat in uw hand is: de gelegenheid verdient het! En het is niet elke dag een halve eeuw kunt vieren!Hier vindt u leuke ideeën om van een andere en originele verjaardag te genieten.Verjaardag 50 jaar


Om te zeggen dat leeftijd een trots is op wat we hebben beleefd.

En wat er nog gaat komen.

Wat is er nou beter dan een uitnodiging te maken die overal 50 jaar schreeuwt? Op het internet vindt u uitnodigingssjablonen om te downloaden en af te drukken in de kleur die u voor het feest wil kiezen.

Ze kunnen worden gefotografeerd met het nummer 50 vooraan en een foto van de persoon die gevierd werd toen hij nog een baby was. Vergeet niet de plaats, tijd en dag erop te schrijven.Uitnodigingen om een 50ste verjaardag te vieren.


Leuk thema om een 50e verjaardag te vieren


Om de versiering van uw feest te kunnen kiezen, moet u rekening houden met het thema. Het belangrijkste is om te herinneren aan de grote momenten en te blijven vieren voor degenen die zullen komen.
Hollywood-stijl

Voor een Hollywood-feestje zoek je elementen die je doen denken aan de grootste filmsterren van weleer, zoals Charles Chaplin, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor en nog veel meer. Druk er zwart-wit foto's van af en hang ze op strategische plaatsen. U kunt uw gasten ook vragen om kostuums te dragen, of om elementen te hebben die helpen een karakter te onderscheiden, zoals glazen, hoeden, snorren en stokken. Een feest in Hollywood-stijl versieren

De versiering kan geïnspireerd zijn op de grote Hollywood feesten. Van de taart wil je het spectaculair maken met gouden wafels en een vijftig jaar oud bord. De middenstukken kunnen bloemig zijn op een gouden basis met het nummer 50 folie-ballonnen. Zoek naar grappige filmlegendes en kies voor goud zwarte kleuren. Ballonnen op alle verjaardagen zijn in ieder geval onmisbaar.


U vindt hier een geheel kant-en-klare oplossing in gouden zwarte tinten en folie ballonnen in de vorm van sterren enmet het getal 50.
Zwart-wit thema

Het is modieus om een reeks van kleuren te kiezen, en de meest geciteerde is zwart en wit. Ideaal voor zowel vrouwen als mannen, u kunt elegantie en verfijning overbrengen. Zoek naar deze kleuren op te nemen in alle elementen, van tafelkleden, stoelhoezen, borden, glazen en bestek. Deze laatste kan wegwerpbaar zijn. Op het internet vindt u vele mogelijkheden tegen betaalbare prijzen.

feest zwart en wit

2-feesten zwart en wit

3-feesten zwart en wit

4-feesten zwart en wit

5-feesten zwart en wit

6-feesten zwart en wit

7-feesten zwart en wit

8-feesten zwart en wit

Zoek naar ballonpilaren, combineer goud en zwarte ballonnen en plaats ze bij de ingang van het feest, bij de snoepbar en zelfs bij de dansvloer.

Versier het met borden door te zeggen: Happy 50! of 50!


Surprise-party

Soms willen we een geliefde bedanken voor al zijn steun en liefde. Wat een betere gelegenheid om zijn 5 decennia van het leven te vieren dan met een verrassingsfeest. Het makkelijkste is om het weg van huis te vieren, zodat de jarige niets merkt.

Kies een feestzaal of terras waar je alles kunt organiseren. Vergeet niet om de gasten te waarschuwen door de uitnodigingen aan te kondigen dat het feest een verrassing is met een: Shhhhhh! (stilhouden)

Kies de versiering met ons versiering pakket van 50 jaar


Kies de kleuren die het beste passen bij het feest en versieren op basis van hen.

Bijvoorbeeld, als je een vrouw bent en graag roze, kun je tafelkleden, borden, glazen en ballonnen in deze kleur zetten. Als het een man is, kun je ervoor kiezen om het goud en zwart te versieren: kaarsen met schroeven, taarten met werkgereedschap en alles wat je maar kunt bedenken.

photobooth viering van een halve eeuw

De photobooths zijn leuk en alle gasten willen er altijd aan meedoen. Probeer, afhankelijk van het thema dat je hebt gekozen, een podium te maken. U kunt een gordijn maken met gouden en zilveren stoffen en het versieren met ballonnen en zijden papieren vlaggen. Plaats een reusachtig kartonnen bord voor de 50e verjaardag in het midden van het gordijn. U kunt een mandje met maskers, glazen, snorharen en borden met grappige zinnen hebben.

Photobooth voor verjaardagen

Snacktafel en snoepbar 50e verjaardag

Om een feestje tot een succes te maken, moet je zorgen voor een heerlijke foodservice. Het belangrijkste is dat je niet ingewikkeld wordt. Je kunt het zelf doen en iemand vragen om je te helpen. Het wil eenvoudige snacks aanbieden zoals aardappelen, popcorn en gebakken voedsel. Voor iets groterends kunt u sandwiches en tapas van Serranoham, kaas en kalkoenham sandwiches van verse en seizoensgebonden ingrediënten bereiden.

(lees ook hier de blog over verjaardag hapjes)

zoete tafel 50 verjaardag 2 zoete tafel 50 verjaardag 3 zoete tafel 50 verjaardag 4 zoete tafel 50 verjaardag 5 zoete tafel 50 zoete tafel 50 zoete tafel 50 zoete tafel vijftig verjaardag 6 zoete tafel vijftigste verjaardag

verjaardagsfeestje

We besloten om twee tafels te maken: met zoete verjaardag hapjes en met zoute verjaardag hapjes. We hebben gebruik gemaakt van de hoge tafels die ze hadden om schalen op te plaatsen, maar we hebben onze voeten bedekt met een behoorlijk groot aantal van 50 met kartonnen dozen, kartonnen veren, lijm en matzwarte verf (. We hebben ook de achtergrond gemaakt met kraftpapier, zwarte en witte verf. We hebben het ontwerp volledig op het oog gemaakt met de inspiratie die we in Pinterest hebben gevonden, maar dan wel vanaf nul. We hebben er enkele sjablonen voor gemaakt:

- De cirkels zijn een bedrukte flessendop die een slinger vormt.

- We hebben de slingers gemaakt met een kompas, zoals ik je eerder heb geleerd.

- Brieven op het oog, maar eerst natuurlijk met potlood.

versiering verjaardagsfeestje

Voor het versieren schilderen we ook een aantal glazen flessen en potten in matzwart en zilverspray en vullen ze met rietjes, etc.... Voor sommige flessen hebben we besloten om paniculata en eucalyptus te kopen? Ah! en ik vergeet niet de speciale vermelding voor die heerlijke glutenvrije chocolade cake.


versiering verjaardagsfeestje

We moesten de zoute tafel op het laatste moment verwisselen dus in plaats van een bar-type tafel zoals we dachten, kwamen we uit op een soort zitbanken, massief, in zwart en klein, waar we niets onder konden zetten. Voor de achtergrond kochten we wat LED-verlichting die we achter de typische transparante Ikea gordijnen hebben geplaatst. Voor deze tafel hebben we ook een aantal fruitdozen geschilderd, die ons hielpen verschillende hoogtes te creëren.

verjaardagsfeest

versiering verjaardag feestje

We gebruikten een Polaroid camera zodat mensen foto's konden maken en er kleine berichten op konden schrijven. We zetten een pallet met een paar touwtjes en lichtslangen zodat mensen de foto's waar iedereen van hield, konden ophangen.
versiering verjaardag feestje

versiering verjaardag feestjeversiering verjaardagsfeestje
Tips en ideeën voor het organiseren van een verrassingsverjaardagsfeestje

Het is altijd leuk om een verrassingsfeestje te organiseren voor een vriend of familielid, en het beste is om de planning geheim te houden. Als je denkt aan het verrassen van iemand voor hun verjaardag, vandaag geven we je een aantal tips en ideeën die nuttig kunnen zijn om het beste feestje te vieren en dat de jarige de meeste verrassingen krijgt.

  


Het eerste ding om na te denken over wat voor soort (Surprise-party) verrassingsfeest u wilt organiseren, als u op zoek bent naar een feest met betrekking tot een verjaardag hobby, rekening houdend met al zijn smaken en persoonlijkheid, als u gaat om een themafeestje, en ga zo maar door. In die zin kun je thuis een verrassingsfeestje organiseren en iemand vragen om de jarige te vermaken terwijl alles op gang komt. Je kunt het ook buiten organiseren als je de kans hebt. Zodra het duidelijk is wat voor soort feest je hebt, is de voorbereiding de volgende stap. Er moet rekening worden gehouden met een aantal factoren:

Feestversiering: Terwijl iemand de jarige afleidt, kun je enkele vrienden vragen om je te helpen. Probeer versiering te kiezen die hun favoriete kleuren bevatten, of die te maken hebben met het thema dat u hebt gekozen voor het feest. Op een verjaardag kunnen voorwerpen zoals ballonnen, kaarsen, middenstukken, streamers, enz. niet ontbreken.

Eten: op een feestje mag je geen eten missen. Enkele ideeën zijn als volgt:

- Kies de verjaardagstaart: u kunt het zelf doen, of u kunt bijvoorbeeld een speciale taart bestellen.

- Kies snacks die gemakkelijk te bereiden zijn.

- Denk aan het favoriete voedsel van de jarige.

- Zoek uit of een van de gasten allergieën heeft om een menu met dat in gedachten te plannen.

- Bied ook veganistische of lichte opties aan.

- Bereid een Candy Bar: dit is een tafel voor de meest hebzuchtige. De beroemde zoete tafels zijn zeer modieus in allerlei soorten feesten, zoals bruiloften, communies, doopfeesten, en wordt ook steeds vaker gebruikt ook zeker voor verjaardagen. U kunt een tafel in een hoek uitsluitend voor snoepjes maken, met inbegrip van snoepjes, cupcakes, geleibonen, enz.
Dranken: het is noodzakelijk om de meest geschikte dranken voor de gelegenheid te kiezen. Afhankelijk van wie de jarige is, moet je een verscheidenheid aan drankjes nuttigen waar iedereen van kan genieten.

- U kunt een bar opzetten of een barman huren als de meeste gasten volwassenen zijn. Het is een duurdere optie, maar het zal u bevrijden van de functie van het serveren van drankjes de hele nacht.

- Neem bijvoorbeeld alcohol op, zoals rum, caipirinha of Prosecco. Bovendien mogen bier en wijn niet ontbreken op een feest als dit.

Muziek: een feest zonder muziek is geen feest. Kies in dit geval de muziek die de jarige leuk vindt, en dat is interessant voor alle gasten.

Nodig vrienden uit: Op een verrassingsfeestje kunt u het beste de beste vrienden van de jarige uitnodigen, vooral als het een intiem verjaardagsfeestje is. Om dit te doen, moet je een kleine gastenlijst bijhouden, zodat het makkelijker is om eten voor iedereen te bereiden en het daarna schoon te maken. Daarnaast kunt u gasten vragen om een verjaardagscadeau mee te brengen, of iets dat kan helpen bij de voorbereiding van het feest, zoals bijvoorbeeld eten of drinken.

Controleer alles voor de jarige aankomt: maak een lijstje zodat je alles kunt controleren voor de jarige aankomt. In die zin moet je ervoor zorgen dat de auto's van de gasten ver weg staan, dat iedereen weet en duidelijk is dat dit een verrassingsfeest is, zodat ze er niet over praten. Je moet er ook aan denken om de lichten uit te zetten als het 's nachts is en er mag niemand in huis zijn, en je moet ook al het eten, drinken en versiering klaar hebben voor de gelegenheid.

Na alle voorgaande fases doorlopen te hebben, kunnen we zeggen dat de 50 de leeftijd van sereniteit en de smaak voor leuke plannen is, maar iets rustiger. Het is een ideale optie om een groep vrienden of familie te verzamelen in uw favoriete restaurant om uw verjaardag te vieren.

Gastronomische route: Bij 50 wordt het gehemelte steeds exquiseer, dus we raden u aan om een lijst van restaurants te maken waar u naartoe wilt gaan en elk jaar op uw verjaardag gaat u naar een van hen. Je hebt 10 jaar voorsprong op je om een gastronomische route te maken die een gastronomische smaakpapillen waardig zijn.
Als je denkt dat je te oud bent om je verjaardagen op een speciale manier te vieren, verbannen dat idee nu uit je hoofd. Als u, zoals wij u aanraden, de afgelopen tien jaar uw favoriete restaurants heeft bezocht, is het tijd om op zoek te gaan naar nieuwe incentives en na te denken over nieuwe dingen.Een restaurant met spektakel: Wat vind je ervan om van de meest selecte restaurants naar verrassende plekken met spektakel te gaan? Een opera, een theater of een monoloog kan het leukste alternatief zijn voor een verjaardagsdiner.
Maak een afleidingsplan: Op een verrassingsfeestje moet je een plan hebben voor de jarige om op het juiste moment thuis te komen. Om dit te doen kun je een vriendin vragen om hem of haar af te leiden terwijl het hele feest wordt georganiseerd. U kunt hem ook vragen om u een boodschap of gunst te doen waarvan u weet dat jedat zal doen, of om u te helpen bij de voorbereiding van het verrassingsfeest voor iemand anders, zodat jelater een grotere verrassing krijgt.

Belangrijke tips: Om het verrassingsfeest gedenkwaardig en leuk te maken, kunt u ook een aantal dingen overwegen waar u misschien niet aan gedacht heeft tijdens de planning:

- Je moet er zeker van zijn dat de jarige geen plannen heeft tijdens de uren dat je het feest wilt organiseren.

- Het beste is dat het verrassingsfeestje een paar dagen voor of na je verjaardag plaatsvindt, zodat de verrassing groter is en je het niet verwacht.

- Uitnodigen per

verjaardagsfeestje

Alles wat u op onze website ziet, wordt gecontroleerd gehouden voordat het wordt ingepakt en verzonden.

De waarde van als winkel ligt in de zorgvuldige selectie van één voor één van alle producten die wij u tonen volgens onze criteria van kwaliteit, goede smaak en gevoel voor humor.