Verjaardag man, Wat te geven aan een man met zijn verjaardag?

WAT TE GEVEN AAN EEN MAN


In de volgende post zal ik proberen je het leven een beetje makkelijker te maken en je voorstellen wat je aan je zoon/ man/ vriend/ bekende kan geven op zijn verjaardag .

Ja, ik weet het, we zijn "heel moeilijk weg te geven" en soms kunnen we een echte hoofdpijn worden (vanwege de cadeaus, zeg ik) maar ik wil dit onderwerp dat u ons door de jaren heen onterecht hebt toegeschreven kwalificeren: We zijn makkelijk weg te geven, maar we hebben dure smaken. Geef je vriendje een Rolex of een Hublot: je krijgt het goed. Geef hem een


Porsche Panamera: & je verdient zijn eeuwige liefde. Een ipad van 32GB, je hebt hem de rest van het jaar zn volle aandacht. Een reis voor hem en zijn beste vriend naar Playa Bávaro voor een week in een luxe resort..... nou ja, hiermee komt hetzelfde niet meer terug.....Het ding is, er zijn cadeau's. Maar natuurlijk, onze gehavende zakken zijn niet voor dergelijk afval en we moeten franje maken met een handvol euro's. Ik krijg het, ik krijg het. Dit is waar ik nat ga worden en ik ga proberen om mijn ruime ervaring als man mee te nemen, zodat je kunt slagen. Twee tips voordat we erin stappen.
Met een budget van € 35 zijn onze opties beperkt, maar als we de mogelijkheid hebben om ons bij een ander familielid of vriend(in) aan te sluiten en een klein "gemeenschappelijk fonds" te vormen, zullen we het uiteindelijke budget met hetzelfde bedrag verhogen als het begin. Geef samen met je broers een cadeau aan je vader, of aan je man om iets te kopen voor je zielskind. Wat meer is, jullie allemaal verenigen zich om me iets te geven!
Het tweede advies is om ons niet te begrijpen. In de komende minuten lees je dingen waarvan je denkt dat ze onzin zijn (wees voorzichtig, sommige zijn misschien onzin), maar je moet denken dat we mannen zijn. We denken anders en hebben verschillende smaken. ZO IS HET.
Maar als je gaat shoppen voor cadeaus voor mannen is een ander verhaal, regelmatig heb je niet duidelijk weg te geven of zelfs al een handje in de rij om te betalen, het is bijna de beurt en op dat moment heb je nog steeds twijfels. Daarom hebben we onszelf de opdracht gegeven om te onderzoeken wat de cadeau's voor mannen zijn waar zij het meest dankbaar voor zullen zijn. Ze staan niet in een specifieke volgorde.


De meesten van ons houden van technologie, gadgets en elektronica. Lezen is prima, maar lezen op een Kindle is beter. We luisteren graag naar muziek, maar we luisteren er graag naar met goede helmen of nog meer goede 300W luidsprekers.
HARD DISK

Een man heeft nooit genoeg aan opslagruimte. Als je ruimte nodig hebt voor schoenen, dan hebben we die nodig voor films, series en muziek. Gelukkig voor u is €50,- genoeg voor duizenden liedjes en voor verschillende seizoenen van Breaking Bad en Game of Thrones. Hier geef ik u twee opties, maar er zijn er honderden afhankelijk van het budget.


-LACE Porsche.


Strak, slank en met 500GB opslagruimte. Een goede optie als er naast capaciteit ook onderscheid wordt gemaakt. Je zou er ongeveer een voor €65 moeten vinden,Uncrate

Uncrate is een zeer interessante website die een combinatie geeft van ultieme prijzige Wannahaves en interessante cadeaus voor Mannen. De website geeft goed weer welke stijl vele mannen prettig vinden en diep in hun hart ook begeren. Ook al is dit een website uit de Verenigde Staten, het geeft wel mooie ideeën op cadeau gebied. Google hetzelfde cadeau en je zult zien waar het in de Benelux te krijgen is.

Echt een aanrader!


voor https://uncrate.com
porsche

-WD MIJN PASPOORT ULTRA. Voor Gigas' "zeer spendthrift" vriendjes. Het heeft tot 2 Terabytes (dit is veel, geloof me, veel capaciteit) Voor vrienden of echtgenoten geobsedeerd met het opslaan van films en informatie: foto's, video's, muziek in hoge kwaliteit ....

Rond 75€ voor 1T, 130€ voor 2TB.Tip: Voor degenen die meer willen gaan voor de "sentimentele" gift dan het feit van het kopen, mijn voorstel is dat, in de harde schijf die ik al heb, zet je het eerste seizoen van verschillende series. Ik weet zeker dat je het via een vriend(in) kunt krijgen. Het kost tijd, ja, maar met een druk op de knop heb ik verschillende opties om te beginnen met zien, het is erg cool.

Aanbevelingen: Dexter, Breaking Bad, Game of Thrones, Band of brothers, House of cards, American Horror Story, The Wire, The Soprano’s, The West Wing, The Walking Dead. Dat zijn er maar een paar, het zal ook afhangen van de persoonlijke smaak van je jongen en degenen die hij al gezien heeft. In ieder geval is het een tip. Ah, je kunt er ook films in zetten!ELEKTRONISCH BOEK

Ik heb iets dat niet bijzonder goedkoop is, maar zeer nuttig. Laten we zeggen dat low-end ebooks rond de 80€ liggen (bijvoorbeeld de WOLDER van 6″) en 150€ kunnen bereiken voor een Sony. Twee tussentijdse aanbevelingen die gemakkelijk te vinden zijn:

"-Amazon Kindle. De meest populaire, de meest verkochte. Het heeft een goede prijs van ongeveer 79€ en is te vinden op de Amazon website.

-Boek Fnac. HD display, zeer licht en met een goed contrast. Het heeft ook WIFI om de boeken en zelfs het woordenboek te downloaden. Rond de €129 af. Het is te vinden op de FNAC-website en in de winkels.

Als je al een e-book hebt, probeer dan een accessoire zoals een hoes of zelfs een draagbaar lampje om het boekje aan te sluiten en te verlichten.

Tip: Koop een elektronisch boek, dat wil zeggen dat het het gezichtsvermogen niet beschadigt of vermoeit; zoals een papieren boek.


verjaardag-man-cadeau'sverjaardag-man-humor


Cadeaudoos van z’n favoriete sport-teamcadeau's voor mannen

Als we het hebben over cadeau's voor mannen, kun je het beter klaar laten staan voor de seizoenen die beginnen. Helaas vind je in Nederland & België misschien niet de complete doos, maar je kon stuk voor stuk krijgen en eindigen met een zeer origineel cadeau.Retro draagbare geluidsbox

Elke man die van muziek houdt, zal deze draagbare, klassiek ogende luidspreker zeer waarderen. Het weegt slechts 1,20 kg en u kunt tot 25 uur genieten van het afspelen van uw muzieklijsten.Jaarlijks lidmaatschap voor de Gym

Voor elke persoon is het een prestatie om het gewenste lichaam te kunnen hebben en het is niet goedkoop. Van het verzorgen van het eten, de registratie tot de sportschool en alle accessoires die de pasvorm met zich meebrengt. Daarom is het geven van de lijfrente aan een app van routines en geadviseerde oefeningen niet alleen een detail, maar ook een hulp voor hem.Drink set

Het is altijd een goed idee om iets te geven waar je plezier aan kunt beleven met vrienden, familie of met jou. Van een bierpong naar een evt. Drinktoren.

Smartwatch of klok volgens zijn stijl

Je hoeft niet al je spaargeld aan te breken om hem een horloge te kopen dat een leven lang meegaat. Je kunt zoeken op Bijenkorf.nl voor een cadeau naar de smaak van uw jongen en tegen goede prijzen.
hoes/tas voor laptop of tablet

De meesten van ons lopen van boven naar beneden met ons belangrijkste werkinstrument, de laptop en de mobiele telefoon. Denk aan de stijl van uw jongen en geef hem een vintage laptoptas.
cadeau's voor grappige mannen

Niets boven glimlachen. Denk na over wat hij leuk vindt en geef hem iets dat hem elke dag laat glimlachen, zoals deze educatieve handdoek of kristallen whisky glazen, al naar gelang zijn stemming. De grap is dat hij geniet van het cadeau en dat hij niet in een la ligt.Google Home voor technologie

Om te weten of iemand een technologieliefhebber is, kijk naar zijn kamer en tel hoeveel gadgets hij dagelijks gebruikt en dat hij zonder hen niet zou kunnen leven. Voor die man bijgewerkt en met android dit cadeau zou komen om veel activiteiten te vergemakkelijken. De nieuwe Google Home is een gadget dat werkt door het activeren van stem en commando's om te genieten van muziek, Google resultaten te krijgen, aankopen te doen en nog veel meer.
Een sexy avond met jou

Last but not least: degene die we denken dat de twee meer zullen waarderen, is zeker een avond of zelfs een speciale middag op een plek weg van huis en met veel verrassingen voorbereid.Je kunt een hut, hotelkamer of motel huren en een warme dans voorbereiden met een sensuele outfit. Zet er meer actie op met accessoires of zelfs eten of drinken. Van alle genoemde cadeau's voor mannen is dit zeker het cadeau dat beperkt is tot zijn verbeelding, dus profiteer ervan.FOTOGRAFIE

Dit is een te breed veld om over te praten. Camera onderdelen en lenzen zijn over het algemeen erg duur en vrij specifieke objecten, is het moeilijk aan te bevelen zonder iets te weten over het gebruik ervan. Wat ik kan aanbevelen (voor prijs en veelzijdigheid) zijn een paar accessoires:
-Three-leg- POD/ Spider-pod. Is de moeder van alle statieven. Deze foto's illustreren vrij goed waar het voor dient. Het zijn drie poten, die volledig zijn gevormd en aangepast aan het oppervlak waar het wordt geplaatst. Er zijn verschillende maten afhankelijk van de grootte van de camera (reflex, compact, en zelfs mobiele telefoons). Ik heb er een en het is een wonder hoe veelzijdig het is. Als de man in kwestie een liefhebber en amateurfotograaf is, zal hij ervan houden. Het is te vinden op de MediaMarkt.nl , bijvoorbeeld vanaf €21 (voor mobiel).


-Camera Transporttas. Over het algemeen worden in de fotografie relatief delicate materialen getransporteerd en is het handig dat ze goed beschermd zijn. Met een goede koffer of tas maken we een sprong in comfort. Er zijn, opnieuw, van alle kleuren en maten. Kijk voor een met compartimenten en veel gewatteerde gebieden binnen. Als suggesties, sommige LOGIC merk hoes of, al van hogere kwaliteit en prijs, sommige LowerPro of Case Logic hoes.

Ik kocht mijn tas voor €35.

Een andere optie is een extra batterij voor je reflex camera of SD-kaarten met meer geheugen (8, 16 of 32 GB zou genoeg moeten zijn) zijn te vinden vanaf 15€.

ELECTRONICA

Hier beginnen de wrijvingen. Drones & Modelvliegtuigen zijn de laatste tijd modieus geworden, vooral met elektrische helikopters. Vroeger waren ze voor kinderen, nu..... niets van dat alles! Er zijn allerlei soorten vliegapparaten, van de bovengenoemde helikopter, tot drones, vliegtuigen of robotvogels. Ze hebben ze al vanaf 40 of €50 voor de meest basale tot authentieke bijna €350. Zoals ik in het begin al zei, probeer ons niet te begrijpen, maar accepteer ons mannen....


-Helikopters en drones.. De drones zijn de electronicarevolutie van de laatste maanden. Ze zijn vergelijkbaar met helikopters, maar met vier propellers. Afhankelijk van de complexiteit en het bereik van elk van hen kunnen camera's (dus de hele route die je doet), hoogtesensoren en zelfs stuurautomaten (om alleen naar huis terug te keren) worden opgenomen. Ze zijn zeer eenvoudig te bedienen, en kunnen zelfs vanuit de smartphone! Het enige wat opvalt is dat de batterij niet heel veel uren meegaat, dus het is de laatste tijd om een paar reserves te hebben om de pret te verlengen.
Is dat niet spectaculair?-Koptelefoons. Ja, we weten allemaal dat de witte oordopjes die je draagt bij de Iphone zijn

geleverd, en daarom denk je dat ze goed zijn..... Fout! Die zijn voor muziek niet te vergelijken met grote koptelefoons!

Je man houdt waarschijnlijk van muziek, dus hij verdient een fantastische koptelefoon.


op het gehoor

*Senheisser CX 275S: goed genoeg voor de prijs (39€ bij Amazon.com). Bevat ook een microfoon voor gebruik met mobiele telefoon.


Sony

*Gesloten oortelefoons Sony MDRV 55. Ze zijn van het type hoofdband of oorkap, ook een itneresante optie. 69€ op Amazon.com

Tip: Zoek naar merken als Sennheiser, Pioneer of Sony. Vanaf 40€ vindt u koptelefoons met een goede geluidskwaliteit en een goede bas (we houden van deze jongens, merk je dat?? )

-Portable boxje voor mobiel of tablet. Ze zijn kleiner dan de klassieke mini’s en zijn meestal draagbaar, wat betekent dat je ze van kamer naar kamer kunt meenemen. Enkele voorbeelden:


Alexandria

*Doc PHILIPS SB3300: Het is zeer klein en kan gebruikt worden met Bluetooth. Het heeft lithiumbatterij of AA-batterijen. Het wordt aan het apparaat bevestigd door middel van een mini-jack (de jack die wordt gebruikt door alle mobiele telefoons en zelfs Ipod type MP3-spelers). Het heeft 10 W vermogen (het is ok). Voor €89,-

verschillende en originele cadeau's voor mannen

<FONT COLOR=#38B0DE>-===- PRESENTEERT TROTS
Voor velen is het geven van een cadeau aan een man (vriend, man, broer, broer, vader, vriend of wat dan ook) erg moeilijk. Daarom is het niet ongewoon dat ze meestal sokken, wijnen of parfums ontvangen..... Maar wanhoop niet! In Homy hebben we veel ideeën om mannen deze kerst te verrassen, vooral designliefhebbers. Daarom vindt u hier een lijst van onze 10 favoriete cadeau's om u te inspireren.Een koele flesopener

Ideaal voor iedereen, niet alleen voor liefhebbers van drank en bier, het ontwerp zal er goed uitzien in elke bar of keuken. Als je een geheime vriend(in) een cadeautje of een detail moet geven aan iemand die je niet zo goed kent, dan is deze flesopener ideaal.Bierglazen

10 verschillende originele cadeau's mannen set 4 bierglazen
We zijn nog steeds in de stemming voor degenen die graag een drankje willen delen met vrienden. Een paar bierglazen zijn nooit te veel. Vooral als ze gaan met enkele flessen die de viering in het moment kunnen begeleiden. Van onderhoudend ontwerp, zullen ze in staat zijn om in de bar of in de vitrine te exposeren, in afwachting van de volgende keer dat ze gebruikt worden.


Fotocamera

10 verschillende originele cadeau's mannen foto camera

FOTO TEKENING CONSTRUCTIE FOTOGRAFISCHE MACHINE 40X60 CM

Op zoek naar een cadeau voor een fotoliefhebber? Dan is dit schilderij het perfecte cadeau: een constante herinnering aan uw passie, die ook een uniek tintje aan uw huis zal geven.
Messenset

We kennen allemaal een keukenliefhebber. Deze set van extra coole messen zal uw beste "gereedschapskist" zijn, met alles wat u nodig heeft om applaus te brengen aan het einde van elke gastronomische bijeenkomst. Geweldig, nietwaar?

5- Kurk leisteen

Hardcore reiziger? Als u op zoek bent naar een cadeau voor die niet te stoppen reizigers en globetrotters, is dit hun cadeau. Een kurkbord met het beeld van de wereld, zodat u de bestemmingen die u al kent kunt markeren en kunt beginnen met het plannen van uw volgende uitje. Combineer het met een gids uit een land dat hij nog niet kent en je bent helemaal zijn favoriet.


Koffiemachine

Als u een echt koffiemachine bent, maakt u waarschijnlijk liever uw eigen "café-café", dus een Italiaans koffiemachine is een ideaal cadeau. Het iconische ontwerp zal ook een bijdrage leveren aan ieders keuken.
Houten lamp

originele cadeau's mannen

Het is waar, het geven van een lamp is niet gebruikelijk, maar daar is niets mis mee! Als je van design houdt, of gewoon je huis aan het bouwen bent, kan dit een perfect cadeau zijn. Naast het feit dat het schattig, het is super veelzijdig, en kan werken aan het bureau of als een zeer box office kaarslicht.


Stekker- en markeerset

En als u nog steeds denkt dat het beste cadeau dat u hem kunt geven een fles wijn is, ga je gang! Maar combineer het met deze set petjes en drankmarkers om het een vleugje humor te geven en je cadeau uniek te maken. Proost!
Wandklok

verschillende originele cadeau's mannen kijken naar muurschilderingen

WANDKLOK 30 CM GOUD | HUISELIJK

Als je van dit cadeau het ontwerp bevalt (of als hij problemen heeft met de punctualiteit.....), zal dit horloge hem bevallen. De klassieke en verfijnde stijl zal perfect zijn voor het thuiskantoor. Het is de ideale aanvulling voor elke ruimte.


altavosony's

*Sony SRS. BTX300B: Deze hebben al bijna 40W vermogen. Ontvang handsfree gesprekken dankzij de ingebouwde microfoon. Levensduur van de batterij 8 uur. Nog een goede optie voor €149


1 KLEDINGSTUK EN 1 BOEK

Ik zei in het begin dat ik zou proberen origineel te zijn en juist bij jongenskleding is dat moeilijk te zijn. Wij zijn sota, paard en koning, wat gaan we doen. Ik ga niet stoppen bij shirts, manchetknopen, stropdassen en dat arsenaal aan typische cadeau's n

Ik zei in het begin dat ik zou proberen origineel te zijn en juist bij jongenskleding is dat moeilijk te zijn. Wij zijn sota, paard en koning, wat gaan we doen. Ik ga niet stoppen bij shirts, manchetknopen, stropdassen en dat arsenaal aan typische kerstcadeaus, ik ga gewoon knipogen naar een merk dat velen van jullie zullen kennen en dat lijkt me origineel en dat heeft veel te maken met mijn blog.
-Elf Parijs. Het is bekend geworden voor het vertegenwoordigen van bekende personages (van Rihanna tot Kate Moss) met een vinger onder de neus als snor. Zijn zin, "Het leven is een grap" (het leven is een grap) kreeg ik dit sweatshirt een paar maanden geleden en ik vind het erg grappig en met een nonchalant punt. Durf jij voor je man?

Een nieuwsgierig cadeau voor nostalgie en vooral voor kinderen ouder dan 30 jaar. Dit is een boek dat is geboren uit een groep die enige tijd geleden werd gecreëerd:Het is een groep die allerlei nostalgische knipogen verzamelt naar de generaties die nu in de dertig zijn, quarantaines en zelfs nog wat meer (zoals we kunnen afleiden uit de welsprekende titel). Zodra ze het beeld van een r laten zien terwijl ze de poster van het ijs Frigo uit de jaren 80 eruit halen.

ijs - ijs - ijs - koel - 80

Nou, dat gezegd hebbende, een zeer origineel cadeau voor je vader of oudere broer (of man, wow!) Je kunt het in veel boekhandels vinden of online kopen, bijvoorbeeld in scheltema.nl.

Ik begrijp dat mensen meer interessante dingen te doen hebben dan het lezen van mijn blog . Ik zal nog minstens een post op cadeau's plaatsen, maar ik sta open om uw suggesties te ontvangen en een andere post te maken op vrijdag. De enige vereiste is dat de cadeau's een redelijke prijs hebben . Ik heb gastronomische cadeau's, nieuwsgierige cadeau's en een paar verrassingen voorbereid.

Oh, door de manier, door de manier, als u enige twijfel hebt, ASK ME. Ik zal mijn best doen om ervoor ik het antwoord zo uitgebreid mogelijk geef.

Tags: verjaardag, man, cadeau's