Ideeën voor een verkleedfeest. 26 verschillende thema's


Hoe een verkleedfeest met feest thema voor je verjaardag te organiseren?Vandaag gaan we je vertellen hoe je een thema feest kunt plannen waar iedereen een geweldige tijd heeft. verkleedfeest of outfitfeesten zijn het grappigst, want iedereen wordt iemand die ze altijd al wilden zijn: een tv-personage, een filmfiguur, een superheld, een dier, een zangeres....


Het eerste wat je moet doen is uitzoeken wat voor soort verkleedfeest je wilt geven. Of het nu thematisch zal zijn of dat iedereen het outfit zal dragen dat hij/zij wil. Als u kiest voor een thema-outfitfeest, informeer de gasten goed over het gekozen thema, anders zijn ze allemaal superhelden en verschijnt er iemand verkleed als een hot dog. Er zijn duizend thema's mogelijk: tv-series, tekenfilms,, bioscoopfilms, grote families, videospelletjes, dieren, de jaren twintig, zeventig of tachtig....Om wat thema feest ideeën te noemen:

vermomming batman- donkere ridder vermomming- roodborstje- vermomming roodborstje vermomming spiderman - klassieke vermomming- wonder-v-superman-batman-v-superman- vermomming-superman- batman-vs-superman vermomming capitan america

Darth Vader outfit vermomming koning star wars , vermomming prinses leia deluxe outfitAls het thema feest wordt gegeven, is het altijd makkelijker om een outfit te vinden dat bij u past, maar..... wat als het thema is?


Hoe weet u welk outfit te kiezen? Maak je geen zorgen, in deze blog vertellen we je welke de beste outfits zijn voor een thema feestje. Ik ben er zeker van dat je er een zo origineel zult vinden dat iedereen onder de indruk zal zijn.

outfits verjaardag man


Als je eenmaal weet hoeveel mensen je feestje zullen bijwonen, denk dan na over het eten en drinken dat je nodig hebt en de plek waar je het zal vieren (als er heel veel gasten komen, kan je huis als optie vaak wegstrepen), dat er genoeg ruimte is voor iedereen om te dansen, te springen, te schreeuwen en plezier te hebben zonder ruimteproblemen en zonder je zorgen te maken over het al dan niet lastig vallen van de buren.


Feestversiering outfits


Hoewel de outfits het belangrijkste onderdeel van het feest zijn, is de versiering ook essentieel. De versiering geeft een speciaal tintje aan outfitfeesten. Er zijn veel opties om uit te kiezen en ze geven je ook de feestelijke sfeer die je nodig hebt om een geweldige tijd te hebben en iedereen in hun rol te krijgen.


Weet je, vergeet de pompoenen, spinnenwebben en schedels niet als het een Halloweenfeest
is.
Als het een 70's verjaardag man is, geef het een discotouch en hang een glanzende discobal in het midden van de ruimte. Stel de tafel met een thema, ballonnen die cijfers vormen.
De muziekkeuze bij een thema feest


Het is noodzakelijk om met het thema van het feest mee te gaan, zodat iedereen in de sfeer wordt ondergedompeld. En als het feest geen vastomlijnd feest thema heeft, meng dan actuele nummers met die grote thema's waarvan je, zelfs als je je schaamt om het toe te geven, de hele choreografie kent.


Bijvoorbeeld, op een Halloweenfeest mag je Michael Jackson's Thriller, This is Halloween's theme uit de film Nightmare Before Christmas of zelfs de "My Boyfriend Is a Zombie" van Alaska niet missen.


Als u een kerstfeestje geeft, kunt u de meest typische kerstliederen niet missen Last Christmas by Wham or All I want for Christmas is you by Mariah Carey.Voor feesten gericht op film en TV, niets beter dan soundtracks uit je favoriete films en series. En als het een cartoono-outfitfeest is, laten we niet stoppen met het spelen van de populairste nummers uit onze favoriete kinderseries!Je hebt alles in huis om een onvergetelijk outfitfeest te organiseren. De goede vibes en het plezier is een zaak van de gasten.....
Thema feest, verkleedfeest van tientallen jaren

Elk decennium heeft iets bijzonders. De geschiedenis neemt ons mee door unieke momenten en outfits die voor altijd blijven als een herinnering aan die tijd die voorbij is. Vandaag willen we hulde brengen aan die speciale jaren door middel van een paar ideeën dacht te organiseren thema feest van tientallen jaren, feesten waarin de outfits met de meest karakteristieke looks van elk van hen zal de belangrijkste protagonisten.


Laten we beginnen!
Roaring 20 verjaardag man: de gelukkige twintigers


In deze tijd beleefden de Verenigde Staten enkele jaren van hoogconjunctuur die als locomotief dienden voor de rest van de wereldeconomie. Een model dat geprobeerd werd te extrapoleren naar de hele wereld en waarin filmsterren samen met gangsters, maffiosi zoals Al Capone en Nochi Thompson.


Als je bent uitgenodigd voor een jaren twintig feestje, kun je een gangsteroutfit dragen, het onbetwiste karakter van die tijd. Of word ook een prachtige dame in de zuiverste charleston stijl. Met alle essentiële aanvullingen erop.


Of als u liever een van de filmsterren van die tijd, Charlie Chaplin, wilt onthouden, dient dit eerbetoon om een van zijn meest vruchtbare en succesvolle tijden te herinneren.Viering van de jaren '40: 2e Wereldoorlog en Pin UpDe Tweede Wereldoorlog was de gebeurtenis die dit decennium en misschien wel de hele eeuw in het teken stond van de Tweede Wereldoorlog. In het lichtste veld van de tijd, vinden we de geboorte van de pin-up stijl, met enkele zeer specifieke kenmerken die we kunnen recreëren in onze thema partij als we het gevoel dat op zoek naar deze manier.
Daarnaast kunnen we ook een eerbetoon aan het leger, zowel in outfits ook pin-up girl, verpleegster of militair.


outfit van het leger

Wereldoorlog verpleegkundige outfit

bewapend meisjesoutfit

algemene vermomming oorlogWat goeie ideeën zijn
Rock and roll verjaardag man van de jaren 50:

In de puurste Grease-stijl! in de jaren 1950 waren er momenten van welvaart na de industriële ontwikkeling die ontstond na de Tweede Wereldoorlog. Het is ook tijd voor de komst van de eerste rock-records en de geboorte van de rock&roll beweging.


Met deze outfits en aanvullingen gaat u meteen naar deze tijd.


thema feest ideeën voor Rock and roll-outfits:

retro serveersteroutfit,

vespa outfit

rockabillyoutfit,

opblaasbare gitaar


Voor de liefhebbers van de film Grease is dit Pink Lady outfit met zijn accessoires het meest geschikt om dit thema feest van de jaren 50 bij te wonen.


outfits:

roze damesjasje, roze meisjespruik, roze damestas


Als u wilt slagen in uw thema feest-avond en u wilt gaan als een koppel, kunt u deze twee prachtige outfits van de King of Rock en de meest sexy blonde van het moment.


marilyn monroe outfit & elvis-outfitSixties-hippie verjaardag man: MAKE LOVE NOT WAR!


De jaren zestig waren de tijd van vrede en liefde, van nee zeggen tegen oorlogen en van de meest liberale beweging. Daarom kan je hippiefeest niet zonder bloemen, kettingen met het vredesymbool, diademen, franjes, gekleurde glazen..... Het was tijd om te dromen en te genieten & Woodstock


thema feest - outfits:

hippie oorbellen, madeliefjes tiara

hippiefestivaloutfit, bloemen hippieoutfit


70's disco verjaardag man thema feest: Let’s dance!

De jaren 70 zijn een decennium waarin politieke en sociale transformaties plaatsvonden; deze keer werd het gekenmerkt door cultuur, muziek en het was de tijd waarin een esthetiek werd gecreëerd die typisch is voor deze jaren en die we ook nu nog terugzien in de huidige modetrends.


We hebben ons gericht op alles wat de muziek en diva's van die tijd ons boden om een geweldige disco verjaardag te organiseren, een van degenen met een discobal in het midden die non-stop draait.
Afro haren omhoog en laat het feest niet stoppen!


thema feest outfits:

afro pruik,


psychedelisch rockeroutfit,

dollarpenning,
VOOR DE JAREN 80 GAAN WE WAT UITGEBREIDER OP IN:80’s festival: I dance all night long !

De jaren '80 worden herdacht voor de geboorte van de "popkings" Madonna en Michael Jackson, voor de trainingspakken en aerobics outfits. Wat houden we van de prachtige jaren '80! Hallucineren met de jaren '80 outfits!


outfits:

neon-kleuren outfit, 80’s sweatshirt outfit

man sweatshirt outfit, roze haarbandenMadonna's 80's outfit. De popkoningin arriveert in haar "Like A Virgin" outfit!De jaren '80..... wat een geweldige tijd. Sommigen zullen zich het met nostalgisch herinneren, anderen hebben het niet beleefd, maar zonder twijfel hebben we er allemaal over gehoord, we hebben naar de muziek geluisterd en grote zangers zoals Madonna, Michael Jackson en duizenden groepen verafgoden die hun stempel hebben gedrukt op hun 80's look. In BalloonRepublic.nl willen we deze fantastische tijd herinneren door u de beste jaren '80 outfits voor volwassenen, zangers en muzikanten outfits, jaren '80 outfits, te benoemen.Vermomming van Madonna, een icoon uit de jaren 80

De onbetwiste koningin van de pop. Als er de echte vrouwenlook van de jaren '80 is, dan is het wel Madonna. Ze is ongetwijfeld het vrouwelijke icoon van de jaren '80 en dat is dat ze het muzikale panorama op zijn kop zette. Geanticipeerd op haar tijd, uniek en opstandig. Met uw Madonna outfit kunt u niet falen. Een van de beste jaren 80 outfits voor vrouwen.


Outfit ideeën:


Michael Jackson 80's outfits

Samen met Madonna, een referent van de jaren 80 en volgende jaren. Michael Jackson maakte geschiedenis en triomfeert na zijn dood evenveel of meer dan voorheen. Kies voor dit carnaval je Michael Jackson outfit, ga op de maat van Beat it, Bad of Thriller en triomf als de koning van de pop, met de accessoirekit van de zanger, zilveren handschoen, sokken en natuurlijk de beroemde Michael Jackson jassen.


80's Michael Jackson outfit

Michael Jackson 80's Michael Jackson outfit

Amerikaanse 80's Michael JacksonMichael Jackson's American: Beat it
Cyndi Lauper en Boy George's 80's Outfit

Doorgaan in originele outfits..... We hebben de gekste zangers van de jaren '80. Cyndi Lauper en haar "Girls just wantna have fun" of Boy George met "Karma Chameleon" laat je van de bank springen en dansen alsof er geen morgen is. Een stel jaren '80 karakters om jezelf in te vermommen. Dat is het idee van deze outfits, hebben een goede tijd en herinner me de jaren 80 zoals ze verdienen.


Tachtiger jaren> YMCA- outfits

De politieagent, de cowboy, de motorrijder, de arbeider, de soldaat en de Indiaan, we hebben ze allemaal! Het is de leukste en origineelste groep uit de jaren 80, en misschien wel een van de meest geïmiteerde. Of ga je ontkennen dat je elke keer als je YMCA in een bar speelt, je danst als een gek?80's outfits, à la mode

Als de muziek van de jaren '80 met bewondering wordt herdacht, zijn de kleren een andere rol (herinnert u zich de kleding van de jaren '80?). In termen van mode, de 80 gezien sinds de 21e eeuw zijn nogal plakkerig, maar welk tijdperk is dat niet? Ondanks de kleine modellen die werden gedragen, is het cool om te kleden uit de jaren 80 en deze "80's outfit" prints te dragen omdat het leuk is! Neem de 80's sweatshirt uit de garderobe.
Fluorescerende kettingen


80's verjaardag man versiering, thema feest

Nu we onze 80's outfits en onze beste outfits in deze 80's outfits hebben, gaan we het grappigste feest van de 80's organiseren, om die jaren van toupees, schoudervullingen en warmers te herdenken.


jaren-80-verkleedfeestHoe zit het met de breakdance? Die helse dans die in de jaren 80 beroemd werd en waarin het lijkt alsof het bovenlichaam volledig onafhankelijk is van het onderlichaam.... De heup naar de ene kant en de voeten naar de andere.... Kijk naar het ritme van deze grootvader danser!En tot slot kunnen we niet vergeten andere elementen, die in die tijd waren cool, maar worden nu beschouwd als de meest freakin .... Gettoblaster op de schouder en Cube Rubik in de hand!
De meest essentiële 80 accessoires voor een thema feest


Een goede jaren '80 outfit zal niet compleet zijn zonder de essentiële en herkenbare elementen, zoals zweetbanden, halskettingen, haarlinten. Hoe kleurrijker en schreeuweriger, hoe beter. En zo niet, neem een kijkje op deze tachtiger jaren pruiken en het zal mogelijk zijn om te kleden vanaf de jaren tachtig.... De tachtiger jaren outfits zullen slagen!Voor de versiering, raden wij aan dat heldere en energieke kleuren zijn de protagonisten van deze partij, omdat fluor was de ster tonen van dit tijdperk .... Dus zet ballonnen in heldere kleuren of met I Love 80, sommige slingers van deze kleuren.


Ballonnen uit de jaren 80Op de muren kun je posters plaatsen van emblematische films zoals Return to the Future, ET of mythische zangers zoals we die eerder hebben gezien en meer: Madonna, Michael Jackson, David Bowie, enzovoort.

cassette-spelerHet voegt elementen toe die ons ook terugvoeren naar die jaren zoals een retro telefoon, smiley, rubikblokjes overal, vinylplaten, kokosnoten, walkman, cassettebandjes...We hopen je als BalloonRepublic.nl en Confettiballonnen.nl zeker op ideeën hebben gebracht.

Met alles wat we je verteld hebben, heb je meer dan genoeg om perfecte outfits te vinden.

Klik voor de versiering voor je feesten hier.Je zult er op deze manier er zeker een overweldigend feest van maken. .