Hoe vier ik mijn verjaardag als ik helemaal alleen in mijn leven ben?

Al mijn vrienden zijn bezig met mijn 21ste verjaardag. Wat kan ik doen om het te vieren?

Ik realiseerde me dat ik wilde vieren en wilde mensen om me heen. Ik heb die dag bewust besloten om plezier te hebben, ook al heb ik geen vrienden.

Hoe vier ik mijn verjaardag als ik helemaal alleen in mijn leven ben?

Hoe vieren introverte mensen hun verjaardag?

Ik ging naar de lokale vestigingen: koffieshop, restaurant, bakkerij.... op elke plaats kocht ik een kleine traktatie: een latte, een koekje, een maaltijd en ik vertelde de mensen om me heen dat het mijn verjaardag is, dus laten we vieren. Ik denk dat ik zelfs iemand een drankje heb gekocht. Misschien kreeg ik een gratis dessert in het restaurant, weet je het vandaag niet meer.

Ik herinner me dat ik verbaasd was over hoeveel mensen me echt een gelukkige verjaardag wensten of me bij mijn kleine feestje aansloten. Bij de coffeeshop vertelde de barista me dat als ik lid was geweest van de winkel, mijn koffie gratis zou zijn geweest. Anders herinner ik me dat ik een goede dag had.

Er zijn genoeg dingen die je kunt doen:

breng een taart mee naar de plaats waar je als vrijwilliger en deel met mensen daar - je zult een persoon of twee bereid zijn om met je mee te gaan voor een drankje na afloop.

Breng een taart mee naar het werk/parkwaar dan ook en vier de verjaardag met de mensen daar.

Ga naar een club

Als je mensen/hulp nodig hebt met clubbing, zoek en bereik je de lokale promotor - laat je weten of er een feest is dat je zou kunnen organiseren. Gemakkelijker als je er uitzonderlijk goed uit ziet of je nu een jongen of een meisje bent (warm aankleden, mooie make-up) Als dat niet zo is, kunnen ze een goede club aanbevelen.

Verplaats het feest naar een latere datum

Naar het werk gaan (geld verdienen in plaats van uitgeven)

Trakteer uzelf op een film/reis/game/avonturenpark

Misschien vraagt u uw familie om iets te doen op die avond, en de datum van de 21e verjaardag van uw vriend(in) op hen af te stemmen? Ik had een vergelijkbaar ding toen ik 18 jaar werd, uiteindelijk kon ik het niet voor iedereen laten werken, maar een paar van ons gingen naar buiten in de stad en hadden een geweldige avond, ongeacht of ik niet volledig aanwezig was. Wat je ook doet, haal het meeste uit je 21-jarig bestaan, het wordt het beste jaar van je leven en je hebt waarschijnlijk nog geen flauw idee waarom! Maar dat is het echt! Oh & Happy Birthday by the way!

U kunt altijd met uw vrienden vieren op een dag of nacht die dicht bij uw verjaardag is..... de nacht voor of in het weekend erna. Alleen, u kunt thuis ontspannen, uw favoriete film huren, eten laten bezorgen of ophalen, enz.

Of ga naar een restaurant waar je zelf van houdt voor een diner en geniet ervan, ga naar een film kijken, ga uit dansen als je je comfortabel voelt, enz.

Neem een les, ga naar een concert, ga een dagje winkelen, breng de dag door met iets waar je van houdt, maar heb zelden tijd voor.