28 aparte spellen voor een volwassenen feestjeDoor te spelen geven volwassenen zichzelf de kans om de ervaringen uit hun kindertijd te herleven, om te lachen, om uit hun werkroutine en hun zorgen en van de ernst van hun professionele werk te komen.Volwassenen kunnen samenkomen om te spelen en plezier te hebben op vele manieren of het nu voor verjaardagen, collega-feesten, vriendenclub activiteiten of hobbies of sport fans. En als dat het idee is van de partijen die je wilt hebben, dan zijn hier enkele spel-ideeën die we kunnen gebruiken voor een feest voor volwassenen met veel humor en plezier. feest spelletjes volwassenen


1. Samen met de partner een ballon ontploffen

Deze uitdaging, spel of boete komt goed van pas als activiteit voor een volwassen feestje, vanwege hoe suggestief en pittig het kan worden. Het gaat om het concurreren tussen paren, om ballonnen te exploiteren die tussen de twee plaatsen, vaak in het gebied van de genitaliën.


Het kan op twee manieren: Je kunt proberen om een ballon in minder tijd te laten exploderen of je kunt concurreren om te zien welke paren harder duwen en meer ballonnen in een bepaalde periode, bijvoorbeeld in 1 minuut, exploderen.


Een zeer suggestieve positie is om de opgeblazen ballon op de staart van de vrouw te plaatsen, die hurkt, terwijl de man hard duwt om de ballon uit te buiten.


roulette-drank-speldrank-spel

Bestel dit drank roulette-spel hier


2. Neem en lik:


Dit spel of uitdaging kan gespeeld worden op een feestje of tussen mensen in de buurt van elkaar. U moet een andere persoon kiezen om een drankje van een drankje mee te nemen dat in de verplichting van de uitverkorene wordt gegoten.

Het idee is dat de drank in de navel wordt genipt om het lichaam niet te drenken, tot het einde van de drank en als de navel vol is, drinkt hij het.

Het kan ook een portie saus, jam, gecondenseerde melk, honing zijn.

Het kan ook worden gedaan, dat de gekozen persoon is gezalfd met honing de oren of een ander deel van het lichaam, zoals de handen, schouders, nek en de andere speler moet schoonmaken, met de tong (likken).


3. Kruipen met een bal:Dit is een boete of een zeer eenvoudige uitdaging, maar soms levert het problemen op als we er een tijdslimiet aan verbinden.

Het enige wat we nodig hebben is een bal of een bal die niet te veel stuitert en ruimte om zonder obstakels vooruit te komen.


Wie de boete betaalt, moet zich buigen en op de grond gaan staan in de betreffende positie (op 4 poten). Hij plaatst de bal aan zijn zijde en moet hem met de ene hand bewegen, terwijl de andere zijn lichaam vasthoudt. Het eindigt wanneer u de eindstreep bereikt, die ongeveer 10 meter of meer kan zijn. De bal moet dicht bij het lichaam blijven.

Voor een grotere moeilijkheidsgraad kan je gevraagd worden om de bal met je hoofd te verplaatsen.versiering-25-jaar-verjaardag-pakket4. Ga vooruit over een bal:Wie de belofte of boete betaalt, zit op een bal, hoe groter hoe beter. Zo moet hij over een afstand van ongeveer 10 meter vooruit. Je kunt de bal alleen met je staart voortbewegen, je kunt de bal niet aanraken met je handen nadat je erop hebt gezeten. Of als anderen het toestaan, raak het met je handen aan wanneer de bal uit je domein komt en je moet de cursus opnieuw starten. Beëindig deze boete door het vastgestelde doel te kruisen.
5. Lastige sprongen:

Het bestaat uit springen, het hebben van een probleem: dat we strak in de benen of dijen een bal dragen. De bal kan niet vallen of het parcours moet opnieuw worden gestart. De afstand voor het springcircuit wordt bepaald door de rest van de spelers of door de organisator van het spel.


Als de uitdagende speler een fysieke belemmering heeft om te springen, kan hij of zij het parcours snel lopen.


Deze uitdaging is een test van het fysieke uithoudingsvermogen, het is zeer nuttig voor groepsactiviteiten en spelletjes , voor kinderen of feest of spel voor volwassenen.


De tijd is gekomen om iedereen in het spel te stoppen.


Stel je voor: Er is nog maar één stoel over voor iedereen om in te zitten: die van de speler die de boete betaalt.


Omdat er geen ruimte meer is om te zitten, moet iedereen in die stoel zitten.


De eerste om te gaan zitten en tot rust te komen is degene die het t zwaarst krijgt.

Dan zitten ze op de top en aan de ene kant, de andere spelers, een voor een, heel langzaam, het maakt niet uit of ze een beetje ongemakkelijk zijn.


Hoe breder (en sterker) de stoel, hoe beter (plastic stoelen worden niet aanbevolen omdat ze kunnen buigen en een ongeluk kunnen veroorzaken).


Als iemand of iedereen valt, begint de accommodatie weer. Het eindigt wanneer iedereen goed zit en in die stoel zit en duurt een paar seconden. (kan tot 5 tellen)


Dit spel vereist de steun van speelkameraden, zodat we het kunnen beschouwen als onderdeel van een samenwerkend spel.


Variant of aanpassing: Als de groep te groot is en de persoon die het spel doet te klein is, kunt je hem vragen om tot 5 of meer mensen op zijn stoel te plaatsen.
10. Onverwacht gebruik:


Dit is een uitdaging of spel dat een hoge dosis creativiteit vereist.

De speler moet vermelden en uitleggen heel goed 10 toepassingen die een alledaags voorwerp kan hebben, bijvoorbeeld: het deksel van een toilet, een lepel, het deksel van een pot, een kledinghaak, een lippenstift, talkpoeder, een potlood, en ga zo maar door. Het object kan worden verteld door organisator van het feest die jarig is of zoek het willekeurig in een woordenboek.

Het kan het eerste object in uw zak of portemonnee zijn.

11. Accessoires voor ondergoed:


Draag ze als accessoires of op je kleding: een halsketting van sokken en in het midden, als juweel.

12 Vogelverschrikker:


Laat je vermommen als een vogelverschrikker door de rest van de spelers, met diverse kleding, kranten, hoeden, etc. en sta even stil. Anderen kunnen grappen maken, er andere accessoires op zetten, grappen over vertellen.

13 Multifunctionele sokken:


Met geleende sokken, maak een das of das, een hoofdband, een ooglap, gebruik ze als een liga of touw om een staart van haar te binden, maak een handvat. Creativiteit telt hier, want iedereen gaat op zoek naar wat te doen met de sokken die ze lenen.
14. Zoek de sokkenpartner.


Dit spel vereist een voorafgaande voorbereiding.

Alle deelnemers of gasten op het feest worden geadviseerd om ten minste twee of drie paar mee te nemen, die gebruikt zullen worden in spellen. Het idee is om ten minste 20 paren in te vullen. Ze zijn allemaal los gegooid, in een zak en gemengd. Vervolgens worden ze geleegd op een tafel. Dan, op zijn beurt, hetzij individueel of in paren, moeten zij de paren van sokken vinden en samenvoegen. Win wie de meeste sokken in twee minuten bij elkaar krijgt. Als prijs is er een mooi paar sokken voor de kou! Om te plagen en verwarren de spelers kunnen we verschillende enkele sokken, zonder paar (nones), dat zal hen een beetje geduld verliezen en zal een vleugje humor toe te voegen aan het spel.15 Word verliefd op de bal.Elk neemt willekeurig, snel, een bal of bal uit een doos of mand, zonder te kiezen.

Dan concentreert hij zich op zijn bal en zoekt hij naar leuke zinnen om hem te zeggen.

Bijvoorbeeld, hoeveel je van hem houdt, hoe graag je hem aan je zijde hebt, etc. Romantische zinnen, complimenten, enz. zijn toegestaan. Je moet het 1 minuut doen.


Het kan ook een individuele boete of straf zijn, die door de gekozen speler zal worden uitgevoerd.


Dit spel stimuleert de verbeelding en het genereren van creatieve ideeën.16 Ik speel de tradities van mijn volk


Het gaat om het volgen van de conditie van een bepaalde brief, het benoemen van dingen, acties, het laten zien van de goede woordenschat en de algemene cultuur over de traditie van een land of regio.


Ze zitten in een cirkel en de animator legt het spel uit. Het volgende wordt verteld:

In mijn stad of in mijn land hebben we diepgewortelde tradities, bijvoorbeeld met de M, de R, de P..... (of andere brief)

Spelers moeten de zin invullen.


Voorbeelden met de letter M:Maïs oogsten en eten

Mexicaans koken

Drankje Mezcal drinken

Musical spelen17. Herstel de ballen:Er zijn meerdere ballen voor nodig, hopelijk grote. We kunnen een wedstrijd of een individuele uitdaging maken. Het is een taart om een aantal ballen te nemen die zich binnen een cirkel van ongeveer 5 meter in diameter bevinden, gewoon met behulp van de kolf. Ze mogen er op zitten en ze verplaatsen. Er is geen tijdslimiet.Als we een wedstrijd tussen meerdere spelers gaan doen, kunnen we een startlijn en een finish-lijn zetten en zo een leuke wedstrijd maken.
18. Spelen met een bal gemaakt van sokken:
Het kan worden gegooid als een hete bal, ontvangen en onmiddellijk gooien, als iemand het laat vallen, verliest het een punt. Aan de drie negatieve punten, betaal boete.


Gebruik het als een bal te worden gegooid om een andere speler gekozen, die moet vergeldingsmaatregelen tegen de klappen. Of kies een punt dat dient als een doelwit of wit.

Gebruik het om het te schoppen als een microfootball en scoor een doelpunt in een geïmproviseerde doel: die zou kunnen worden de benen van een plastic stoel.


drank-spel

Bestel dit fantastische roulette-spel hier19. Blinddoek jezelf met geurende kleding:


Voer een geblinddoekte uitdaging uit20. Kleding verwisselen met iemand:


Verander van kleding met een persoon die in dezelfde maand jarig is, of wiens naam begint met dezelfde letter als de jouwe. Als het het andere geslacht is, zal het grappiger zijn. Bewaar die kleren voor een tijdje of tot het spel voorbij is.
21. SchoenMobiel:Het gebruik van een geleende schoen als telefoon en het voeren van een gesprek met een andere speler duurt één minuut of minder.

In dat gesprek kun je praten over de eigenaar van die schoen of de vreemde geur die je voelt in de omgeving..... Wat is de reden?

Dit spel leent zich om zeer creatief en grappig te zijn.

22. Trek elkaars schorten of andere kledingstukken aan:


Krijg twee schorten. Het gaat om twee spelers die proberen elkaars schorten aan te trekken, het achter hun rug te binden, maar tegelijkertijd. Het kan ook twee stropdassen, twee horloges, of twee spelers die elkaar tegelijkertijd samenstellen.

23. Verborgen vermomming:


Dit is een boete of uitdaging voor mannen. Het gaat om het beeldhouwen van de portemonnee van een vrouw en met wat er is, zich verkleden. U kunt ideeën van anderen horen en verder gaan met het maken van het kostuum en het op te zetten tot het einde van het spel.

24. Blaas ballonnen op:


Op volwassen feesten kunnen we ongebruikte condooms opblazen, gebruiken als ballonnen, ze kunnen worden gegooid of gevechten maken door elkaar op het lichaam te raken. U kunt een kleine weddenschap aangaan om het spel aan te moedigen, het idee is dat elke keer als iemand zijn ballon loslaat, het spel verlaat en wint wie dan ook in zijn hand houdt, zonder zijn wapen te hebben laten vallen om te slaan. Het is niet genoeg om de ballonnen van anderen te pakken, je moet alleen vallen door de slagen gegeven.
25. Voetbalballonnen:


Het gebruik van een bom als voetbalbal, het proberen te scoren in een doelpunt, het nemen van sancties.26. Knap ballonnen met het lichaam:Goed opgeblazen ballonnen, moeten worden ontploft of geblazen ofwel: met behulp van de tanden, zittend op de tanden, met het hoofd, met de billen, omhelzen van een andere speler, en ga zo maar door.

27. Pop ballonnen met schoenen of andere voorwerpen:


Plaats een grote, opgeblazen ballon op een hoge plaats en gooi er schoenen naartoe om het te laten knappen je kunt er een beetje bloem of water in doen.


Dit spel moet op een open plaats gespeeld worden.


Let op: Zorg ervoor dat er niets achter de ballon zit dat beschadigd kan worden door klappen van voorwerpen die worden gegooid, zoals een raam.

28. volgepropt met ballonnen
Dit spel of groepsuitdaging, is om te vullen met kleine ballonnen aan een speler onder het shirt, die dan enkele uitdagingen of tests moet uitvoeren.


Benodigde materialen: grote T-shirts, ballonnen en een ballonnenpomp.


Ontwikkeling van het spel: De spelers worden verdeeld in verschillende teams van 3 of 4 spelers of in paren. Hoe meer teams gevormd, hoe beter.


De ballonnen worden opgeblazen en binnen het bereik van de gevormde teams geplaatst. Of als je wilt, krijgt elk team een pakket met pompen. Wanneer de bestelling wordt gegeven beginnen ze de speler die het shirt droeg in te vullen. Elk team moet hetzelfde aantal pompen gebruiken.

Nadat de speler is zeer vet van ballonnen, zal hij moeten uitvoeren activiteiten zoals het passeren van een hindernisbaan, stoten in anderen of kloppen ze neer, of gewoon winnen wie in de kortste tijd kan worden gevuld met de hoeveelheid ballonnen toegewezen.


De organisator of animator kan dit spel ontwikkelen met veel creatieve ideeën in het soort uitdagingen die moeten worden uitgevoerd door spelers volgepropt met ballonnen.

29. Graffiti-verzamelaar:


Van: Imagui.com

Dit is een boete waarbij de huid wordt gebruikt als een doek of canvas om herinneringen aan alle spelers te bewaren. Stel je voor dat je zo'n geheugen in je lichaam hebt!

De anderen schrijven hun namen op verschillende delen van het lichaam, het kan ook met enige zinnetjes.

De persoon die deze handtekeningen verzamelt kan dan een foto nemen en deze delen op hun sociale netwerken, als souvenir van dit leuke feestje. Boete of uitdaging die ik aanbevelen voor partijen en volwassen games.

28. Vliegend bananenspel:


Dit is een leuke uitdaging voor een volwassen feestje. Het is over het verplaatsen van een bal gelegen op de vloer, met behulp van een banaan opknoping van de taille met een touw.

Als er een kort touw wordt gebruikt, is het beter, omdat het de moeilijkheidsgraad voor deze uitdaging verhoogt. Wie de bal als eerste naar het doel brengt, wint.<div class="ecwid ecwid-SingleProduct-v2 ecwid-SingleProduct-v2-bordered ecwid-SingleProduct-v2-centered ecwid-Product ecwid-Product-161844493" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-single-product-id="161844493"><div itemprop="image"></div><div class="ecwid-title" itemprop="name" content="Luxe roulette drankspel"></div><div itemtype="http://schema.org/Offer" itemscope itemprop="offers"><div class="ecwid-productBrowser-price ecwid-price" itemprop="price" content="17.45" data-spw-price-location="button"><div itemprop="priceCurrency" content="EUR"></div></div></div><div customprop="options"></div><div customprop="addtobag"></div></div><script data-cfasync="false" type="text/javascript" src="https://app.estore-Andere spellen, uitdagingen en boetes voor een volwassenfeest

Spel of uitdaging om het gedeelde geheim te ontdekken

Menselijk autoraceHet is van groot belang dat je in de organisatie van feesten en partijen veel items bij de hand hebt zoals gebruikte kleding, zeer grote maten, hopelijk uit vervlogen tijden, bijvoorbeeld jurken, dassen, accessoires, schoenen en laarzen uit de jaren '70 en '80, grootmoeders sjaals, kapotte hoeden en oude, traditionele kleding en items die je kunt vinden in de koffers van grootouders. Dat alles kan heel nuttig zijn, veracht niets, hoe simpel, lelijk, oud of oud het ook mag zijn. Zelfs die oude elementen kunnen ons van dienst zijn voor themafeesten uit het verleden.


Nogmaals, ik herhaal de zin die ik heb geschreven in deze blog: al uw creatieve ideeën hebben een plaats in de organisatie van een feest of een spel, een recreatie, het hangt af van het laten van uw verbeelding en creativiteit vliegen en jezelf om te genieten van alle spellen die we kunnen bedenken.
Door te spelen geven volwassenen zichzelf de kans om de ervaringen uit hun kindertijd te herleven, om te lachen, om uit hun werkroutine en hun zorgen en van de ernst van hun professionele werk te komen.

Volwassenen kunnen samenkomen om te spelen en plezier te hebben op vele manieren of het nu voor verjaardagen, collega-feesten, vriendenclub activiteiten of hobbies of sport fans. En als dat het idee is van de partijen die je wilt hebben, dan zijn hier enkele spel-ideeën die we kunnen gebruiken voor een feest voor volwassenen met veel humor en plezier.

1. Samen met de partner een ballon ontploffen

Deze uitdaging, spel of boete komt goed van pas als activiteit voor een volwassen feestje, vanwege hoe suggestief en pittig het kan worden. Het gaat om het concurreren tussen paren, om ballonnen te exploiteren die tussen de twee plaatsen, vaak in het gebied van de genitaliën.


Het kan op twee manieren: Je kunt proberen om een ballon in minder tijd te laten exploderen of je kunt concurreren om te zien welke paren harder duwen en meer ballonnen in een bepaalde periode, bijvoorbeeld in 1 minuut, exploderen.


Een zeer suggestieve positie is om de opgeblazen ballon op de staart van de vrouw te plaatsen, die hurkt, terwijl de man hard duwt om de ballon uit te buiten.


2. Neem en lik:


Dit spel of uitdaging kan gespeeld worden op een feestje of tussen mensen in de buurt van elkaar. U moet een andere persoon kiezen om een drankje van een drankje mee te nemen dat in de verplichting van de uitverkorene wordt gegoten.

Het idee is dat de drank in de navel wordt genipt om het lichaam niet te drenken, tot het einde van de drank en als de navel vol is, drinkt hij het.

Het kan ook een portie saus, jam, gecondenseerde melk, honing zijn.

Het kan ook worden gedaan, dat de gekozen persoon is gezalfd met honing de oren of een ander deel van het lichaam, zoals de handen, schouders, nek en de andere speler moet schoonmaken, met de tong (likken).betere blogs lees je op confettiballonnen.nl
3. Kruipen met een bal:Dit is een boete of een zeer eenvoudige uitdaging, maar soms levert het problemen op als we er een tijdslimiet aan verbinden.

Het enige wat we nodig hebben is een bal of een bal die niet te veel stuitert en ruimte om zonder obstakels vooruit te komen.


Wie de boete betaalt, moet zich buigen en op de grond gaan staan in de betreffende positie (op 4 poten). Hij plaatst de bal aan zijn zijde en moet hem met de ene hand bewegen, terwijl de andere zijn lichaam vasthoudt. Het eindigt wanneer u de eindstreep bereikt, die ongeveer 10 meter of meer kan zijn. De bal moet dicht bij het lichaam blijven.

Voor een grotere moeilijkheidsgraad kan je gevraagd worden om de bal met je hoofd te verplaatsen.


4. Ga vooruit over een bal:Wie de belofte of boete betaalt, zit op een bal, hoe groter hoe beter. Zo moet hij over een afstand van ongeveer 10 meter vooruit. Je kunt de bal alleen met je staart voortbewegen, je kunt de bal niet aanraken met je handen nadat je erop hebt gezeten. Of als anderen het toestaan, raak het met je handen aan wanneer de bal uit je domein komt en je moet de cursus opnieuw starten. Beëindig deze boete door het vastgestelde doel te kruisen.

5. Lastige sprongen:
http://thetimes-tribune.com


Afbeelding: http://thetimes-tribune.com


Het bestaat uit springen, het hebben van een probleem: dat we strak in de benen of dijen een bal dragen. De bal kan niet vallen of het parcours moet opnieuw worden gestart. De afstand voor het springcircuit wordt bepaald door de rest van de spelers of door de organisator van het spel.


Als de uitdagende speler een fysieke belemmering heeft om te springen, kan hij of zij het parcours snel lopen.9. Allemaal zitten ze in één stoel:


Deze uitdaging is een test van het fysieke uithoudingsvermogen, het is zeer nuttig voor groepsactiviteiten en spelletjes , voor kinderen of feest of spel voor volwassenen.

De tijd is gekomen om iedereen in het spel te stoppen.

Stel je voor: Er is nog maar één stoel over voor iedereen om in te zitten: die van de speler die de boete betaalt.


Omdat er geen ruimte meer is om te zitten, moet iedereen in die stoel zitten.


De eerste om te gaan zitten en tot rust te komen is degene die het t zwaarst krijgt.

Dan zitten ze op de top en aan de ene kant, de andere spelers, een voor een, heel langzaam, het maakt niet uit of ze een beetje ongemakkelijk zijn.


Hoe breder (en sterker) de stoel, hoe beter (plastic stoelen worden niet aanbevolen omdat ze kunnen buigen en een ongeluk kunnen veroorzaken).


Als iemand of iedereen valt, begint de accommodatie weer. Het eindigt wanneer iedereen goed zit en in die stoel zit en duurt een paar seconden. (kan tot 5 tellen)


Dit spel vereist de steun van speelkameraden, zodat we het kunnen beschouwen als onderdeel van een samenwerkend spel.


Variant of aanpassing: Als de groep te groot is en de persoon die het spel doet te klein is, kunt je hem vragen om tot 5 of meer mensen op zijn stoel te plaatsen.
10. Onverwacht gebruik:


Dit is een uitdaging of spel dat een hoge dosis creativiteit vereist.

De speler moet vermelden en uitleggen heel goed 10 toepassingen die een alledaags voorwerp kan hebben, bijvoorbeeld: het deksel van een toilet, een lepel, het deksel van een pot, een kledinghaak, een lippenstift, talkpoeder, een potlood, en ga zo maar door. Het object kan worden verteld door organisator van het feest die jarig is of zoek het willekeurig in een woordenboek.

Het kan het eerste object in uw zak of portemonnee zijn.

11. Accessoires voor ondergoed:


Draag ze als accessoires of op je kleding: een halsketting van sokken en in het midden, als juweel.

12 Vogelverschrikker:


Laat je vermommen als een vogelverschrikker door de rest van de spelers, met diverse kleding, kranten, hoeden, etc. en sta even stil. Anderen kunnen grappen maken, er andere accessoires op zetten, grappen over vertellen.

13 Multifunctionele sokken:


Met geleende sokken, maak een das of das, een hoofdband, een ooglap, gebruik ze als een liga of touw om een staart van haar te binden, maak een handvat. Creativiteit telt hier, want iedereen gaat op zoek naar wat te doen met de sokken die ze lenen.

14. Zoek de sokkenpartner.


Dit spel vereist een voorafgaande voorbereiding.

Alle deelnemers of gasten op het feest worden geadviseerd om ten minste twee of drie paar mee te nemen, die gebruikt zullen worden in spellen. Het idee is om ten minste 20 paren in te vullen. Ze zijn allemaal los gegooid, in een zak en gemengd. Vervolgens worden ze geleegd op een tafel. Dan, op zijn beurt, hetzij individueel of in paren, moeten zij de paren van sokken vinden en samenvoegen. Win wie de meeste sokken in twee minuten bij elkaar krijgt. Als prijs is er een mooi paar sokken voor de kou! Om te plagen en verwarren de spelers kunnen we verschillende enkele sokken, zonder paar (nones), dat zal hen een beetje geduld verliezen en zal een vleugje humor toe te voegen aan het spel.15 Word verliefd op de bal.Elk neemt willekeurig, snel, een bal of bal uit een doos of mand, zonder te kiezen.

Dan concentreert hij zich op zijn bal en zoekt hij naar leuke zinnen om hem te zeggen.

Bijvoorbeeld, hoeveel je van hem houdt, hoe graag je hem aan je zijde hebt, etc. Romantische zinnen, complimenten, enz. zijn toegestaan. Je moet het 1 minuut doen.


Het kan ook een individuele boete of straf zijn, die door de gekozen speler zal worden uitgevoerd.


Dit spel stimuleert de verbeelding en het genereren van creatieve ideeën.

16 Ik speel de tradities van mijn volk


Het gaat om het volgen van de conditie van een bepaalde brief, het benoemen van dingen, acties, het laten zien van de goede woordenschat en de algemene cultuur over de traditie van een land of regio.


Ze zitten in een cirkel en de animator legt het spel uit. Het volgende wordt verteld:

In mijn stad of in mijn land hebben we diepgewortelde tradities, bijvoorbeeld met de M, de R, de P..... (of andere brief)

Spelers moeten de zin invullen.


Voorbeelden met de letter M:Maïs oogsten en eten

Mexicaans koken

Drankje Mezcal drinken

Musical spelen17. Herstel de ballen:Er zijn meerdere ballen voor nodig, hopelijk grote. We kunnen een wedstrijd of een individuele uitdaging maken. Het is een taart om een aantal ballen te nemen die zich binnen een cirkel van ongeveer 5 meter in diameter bevinden, gewoon met behulp van de kolf. Ze mogen er op zitten en ze verplaatsen. Er is geen tijdslimiet.Als we een wedstrijd tussen meerdere spelers gaan doen, kunnen we een startlijn en een finish-lijn zetten en zo een leuke wedstrijd maken.
18. Spelen met een bal gemaakt van sokken:
Het kan worden gegooid als een hete bal, ontvangen en onmiddellijk gooien, als iemand het laat vallen, verliest het een punt. Aan de drie negatieve punten, betaal boete.


Gebruik het als een bal te worden gegooid om een andere speler gekozen, die moet vergeldingsmaatregelen tegen de klappen. Of kies een punt dat dient als een doelwit of wit.

Gebruik het om het te schoppen als een microfootball en scoor een doelpunt in een geïmproviseerde doel: die zou kunnen worden de benen van een plastic stoel.

19. Blinddoek jezelf met geurende kleding:


Voer een geblinddoekte uitdaging uit20. Kleding verwisselen met iemand:


Verander van kleding met een persoon die in dezelfde maand jarig is, of wiens naam begint met dezelfde letter als de jouwe. Als het het andere geslacht is, zal het grappiger zijn. Bewaar die kleren voor een tijdje of tot het spel voorbij is.
21. SchoenMobiel:Het gebruik van een geleende schoen als telefoon en het voeren van een gesprek met een andere speler duurt één minuut of minder.

In dat gesprek kun je praten over de eigenaar van die schoen of de vreemde geur die je voelt in de omgeving..... Wat is de reden?

Dit spel leent zich om zeer creatief en grappig te zijn.

22. Trek elkaars schorten of andere kledingstukken aan:


Krijg twee schorten. Het gaat om twee spelers die proberen elkaars schorten aan te trekken, het achter hun rug te binden, maar tegelijkertijd. Het kan ook twee stropdassen, twee horloges, of twee spelers die elkaar tegelijkertijd samenstellen.

23. Verborgen vermomming:


Dit is een boete of uitdaging voor mannen. Het gaat om het beeldhouwen van de portemonnee van een vrouw en met wat er is, zich verkleden. U kunt ideeën van anderen horen en verder gaan met het maken van het kostuum en het op te zetten tot het einde van het spel.

24. Blaas ballonnen op:


Op volwassen feesten kunnen we ongebruikte condooms opblazen, gebruiken als ballonnen, ze kunnen worden gegooid of gevechten maken door elkaar op het lichaam te raken. U kunt een kleine weddenschap aangaan om het spel aan te moedigen, het idee is dat elke keer als iemand zijn ballon loslaat, het spel verlaat en wint wie dan ook in zijn hand houdt, zonder zijn wapen te hebben laten vallen om te slaan. Het is niet genoeg om de ballonnen van anderen te pakken, je moet alleen vallen door de slagen gegeven.
25. Voetbalballonnen:


Het gebruik van een bom als voetbalbal, het proberen te scoren in een doelpunt, het nemen van sancties.26. Knap ballonnen met het lichaam:Goed opgeblazen ballonnen, moeten worden ontploft of geblazen ofwel: met behulp van de tanden, zittend op de tanden, met het hoofd, met de billen, omhelzen van een andere speler, en ga zo maar door.

27. Pop ballonnen met schoenen of andere voorwerpen:


Plaats een grote, opgeblazen ballon op een hoge plaats en gooi er schoenen naartoe om het te laten knappen je kunt er een beetje bloem of water in doen.


Dit spel moet op een open plaats gespeeld worden.


Let op: Zorg ervoor dat er niets achter de ballon zit dat beschadigd kan worden door klappen van voorwerpen die worden gegooid, zoals een raam.

28. volgepropt met ballonnen
Dit spel of groepsuitdaging, is om te vullen met kleine ballonnen aan een speler onder het shirt, die dan enkele uitdagingen of tests moet uitvoeren.


Benodigde materialen: grote T-shirts, ballonnen en een ballonnenpomp.


Ontwikkeling van het spel: De spelers worden verdeeld in verschillende teams van 3 of 4 spelers of in paren. Hoe meer teams gevormd, hoe beter.


De ballonnen worden opgeblazen en binnen het bereik van de gevormde teams geplaatst. Of als je wilt, krijgt elk team een pakket met pompen. Wanneer de bestelling wordt gegeven beginnen ze de speler die het shirt droeg in te vullen. Elk team moet hetzelfde aantal pompen gebruiken.

Nadat de speler is zeer vet van ballonnen, zal hij moeten uitvoeren activiteiten zoals het passeren van een hindernisbaan, stoten in anderen of kloppen ze neer, of gewoon winnen wie in de kortste tijd kan worden gevuld met de hoeveelheid ballonnen toegewezen.


De organisator of animator kan dit spel ontwikkelen met veel creatieve ideeën in het soort uitdagingen die moeten worden uitgevoerd door spelers volgepropt met ballonnen.

29. Graffiti-verzamelaar:


Van: Imagui.com

Dit is een boete waarbij de huid wordt gebruikt als een doek of canvas om herinneringen aan alle spelers te bewaren. Stel je voor dat je zo'n geheugen in je lichaam hebt!

De anderen schrijven hun namen op verschillende delen van het lichaam, het kan ook met enige zinnetjes.

De persoon die deze handtekeningen verzamelt kan dan een foto nemen en deze delen op hun sociale netwerken, als souvenir van dit leuke feestje. Boete of uitdaging die ik aanbevelen voor partijen en volwassen games.

28. Vliegend bananenspel:


Dit is een leuke uitdaging voor een volwassen feestje. Het is over het verplaatsen van een bal gelegen op de vloer, met behulp van een banaan opknoping van de taille met een touw.

Als er een kort touw wordt gebruikt, is het beter, omdat het de moeilijkheidsgraad voor deze uitdaging verhoogt. Wie de bal als eerste naar het doel brengt, wint.Andere spellen, uitdagingen voor een volwassenfeest

Menselijk autoraceHet is van groot belang dat je in de organisatie van feesten en partijen veel items bij de hand hebt zoals gebruikte kleding, zeer grote maten, hopelijk uit vervlogen tijden, bijvoorbeeld jurken, dassen, accessoires, schoenen en laarzen uit de jaren '70 en '80, grootmoeders sjaals, kapotte hoeden en oude, traditionele kleding en items die je kunt vinden in de koffers van grootouders. Dat alles kan heel nuttig zijn, veracht niets, hoe simpel, lelijk, oud of oud het ook mag zijn. Zelfs die oude elementen kunnen ons van dienst zijn voor themafeesten uit het verleden.


Nogmaals, ik herhaal de zin die ik heb geschreven in deze blog: al uw creatieve ideeën hebben een plaats in de organisatie van een feest of een spel, een recreatie, het hangt af van het laten van uw verbeelding en creativiteit vliegen en jezelf om te genieten van alle spellen die we kunnen bedenken.