Kerstversiering maakt gelukkiger, in 2019 zou je deze kerstversieringen zeker moeten bekijken


Kerstmis is een heel bijzonder feest waar iedereen zijn huis inricht om het bezoek van vrienden en familie te ontvangen.Ontdek in onze blog van Kerstmis een heleboel voorstellen van kerstversiering rekening houdend met de traditie van dit feest, evenals de laatste trends in het interieur. Versier uw kerstboom, zet uw kerststal neer, versier de tuin en vul uw gevel met verlichting, zijn enkele van de voorstellen die wij u zullen laten zien.

Deze Kerstmis: leg een linnen tafelkleed op uw tafel

Ja, we weten dat het menu super belangrijk is, maar u moet niet vergeten dat de manier waarop u uw tafel aankleedt, in feite, de eerste indruk van uw maaltijd zal zijn.

En omdat gezien we weten dat velen houden van een minimalistische stijl met warme accenten. Zodat je niet elk jaar teleurgesteld hoeft te worden van dat feestelijke kersttafelkleed, vol met opvallende kerstfiguren.

En daarom willen we inspireren met deze prachtige tafels en linnen tafelkleden.

Zeker, in eerste instantie zullen de tafelkleden zeer gerimpeld of te natuurlijk lijken, maar dit zal de sfeer koeler, warmer, neutraal en gezellig maken.


Tag Archief: Kerstversiering

Tagged Deco, Kerstversiering, linnen, tafelkleed, linnen tafelkleed, kerstmis

ideeën om te versieren met stijl deze kerstmis

We weten dat deze saaie klassieke kerstversieringen meestal overdreven zijn en niet overeenkomen met de rest van uw kerstdecoratie. Daarom willen we je vandaag deze eenvoudige ideeën laten zien die je kunt uitproberen.

Geloof me, je wilt deze ornamenten na het kerstfeest er niet meer uit halen!

Hang versiering aan de boom waar uw veel herinneringen aan heeft of waar een verhaal achter zit. Dit zorgt voor leuke gesprekken om de kerstboom als u mensen op bezoek heeft.

Zo kan je een zilveren dienblad op de eettafel zetten met neutrale ornamenten, bladeren en kaarsen.


Kransen van natuurlijke takken aan de muur zijn zeker een toegevoegde waarde aan de kerstsfeer.

Decoreer daarnaast je huis met papieren sterren.

De woning en de ruimtes krijgen een warme winterse sfeer door lamsvellen op verschillend plekken neer te leggen.

Gebruik kaarsen om de tafel een mooie warme sfeer te geven.

Voeg groene, rustieke en natuurlijke details toe aan uw tafel, zoals dennentakken, klimop blaadjes of andere groene blaadjes uit de tuin.

Versier de kersttafel

De kersttafel is een plek van feest en vreugde, maar ook een tijd om te genieten van het eten. In deze tijd van het jaar brengen we meestal veel tijd rond de tafel door, en het eten wordt meestal met veel tijd en zorg bereid, maar soms besteden we minder aandacht aan de decoratie van de tafel.... Daarom willen we een reeks ideeën voorstellen zodat deze feestdagen nog steeds heel bijzonder zijn.

Kersttafel

Kerstmis is een tijd van traditie en viering, en het idee om de tafel te versieren met gerechten, kaarsen of decoraties die typisch zijn voor deze feestdagen, is een manier om deze traditie te delen met de familie en een aangename tijd door te brengen tijdens het bereiden van dat diner of speciale maaltijd. Bedek de tafel met een rood tafelkleed voor onmiddellijke transformatie of voeg een decoratief vinyl toe om een aangename kerstsfeer te creëren.

De middenstukken kunnen bestaan uit een kleine kerstboom in bijennestpapier, kaarsen in de vorm van sneeuwvlokken of kleine blokjes gevuld met snoepjes.

Middelpunt


Als u ruimte wilt besparen, misschien is het een goed idee om de plafonddecoratie, pompoenen of ballen honingraatpapier in kerstkleuren, papieren kettingen of banieren met kerstmotieven op te hangen, kunnen zeer decoratieve en economische opties zijn.

Kerstdecoratie


Het kiezen van een reeks van kleuren kan u helpen een beter effect te bereiken, zowel bij het versieren van de tafel als in de ruimte waar de viering plaatsvindt. De meest traditionele combinatie is rood en wit, soms vergezeld van groen.

Na een uitgebreid onderzoek konden we zien dat de trend van dit jaar naast minimalistische kerstbomen, ook kransen zijn die aan de muur kunnen hangen.

We houden van ze! Naast het huis een meer feestelijke sfeer te geven, zorgen ze ervoor dat alles er gezelliger en natuurlijker uitziet.

Durf jij ze te maken?

Je hebt alleen een draad- of houtring nodig, wat takken en veel fantasie....

Maar begin niet met het maken ervan voordat je deze inspirerende ideeën ziet....Maak uw eigen gedecoreerde kerst servetten

Vandaag zullen we je leren hoe je een aantal mooie servetten kan maken die je tafel die Scandinavische touch geven.Zoals je kunt zien zijn deze prints zo neutraal dat u ze zelfs de rest van het jaar kunt gebruiken.

Dat moet je wel:

-witte servetten

-1 rubberblad

-een vlakke plaat

-silicone

-6 stempelblokken (kan van hout of loodrecht hout zijn)Instructies

-Teken op het rubberen vel nauwkeurig en in detail een cirkel, een dunne rechthoek, een ster, een grote driehoek, een kleine driehoek en een vierkant.

-Knip de figuren uit en plak ze elk in hun cue om ze te stempelen.

-Open de servetten en plaats ze op een schone, droge en vlakke werktafel.

-Doe een beetje verf op de plaat

-Om te stempelen, verf met een penseel alleen het oppervlak van de figuur van het blok. Plaats het blok op de servet (met de figuur naar beneden gericht), druk 10 seconden op de servet en verwijder. Herhaal deze handeling zo vaak als nodig is.

-Minstens 3 uur laten drogen.


Je bent klaar om een mooie versierde kersttafel neer te zetten!Gezien vele van de Scandinavische stijlen houden, willen we dat je je huis die moderne, neutrale en gezellige tintje geeft dat je altijd al wilde bereiken.


Materialen

-Een stuk zwart karton

-Grafietpotlood

-Een stervormige mal of een koekjessnijder)

-2 Scharen

-2 gesloten oogbouten

-Een tak van een boom met een lengte van 45 cm ongeveer en een dikte van 3 cm ongeveer.

-Jute garen (ca. 60 cm)

-Boegschieter

-Witte draad
Stappen:

-Markeer de stervormen op het karton met een grafietpotlood. Snijd ze dan door.

-Schroef de oogbouten aan beide uiteinden vast.

De beste ideeën om te versieren in de maand December voor Kerstmis

Kerstmis is een tijd waar velen van ons weer verliefd worden en vooral als we van decoraties houden. Kerstbomen versierd met een veelheid aan gekleurde en heldere kerstballen, sterren, beeldjes, cadeauverpakkingen en details voor de eettafel.... elke decoratie kan ons naar een sfeer van geluk en illusie vervoeren.

Omdat we Kerstmis met u willen delen en omdat we graag huizen versieren met de beste producten, geven we je vandaag fantastische ideeën om een droomdecoratie te krijgen.

Kerstboom: van de klassieke groene boom tot de sneeuwwitte, u kunt kiezen uit verschillende maten, afhankelijk van de ruimte in je woonkamer. De plek is wellicht naast de bank of in een hoekje dat u zich kunt aankleden.


Versieringen voor de boom: de witte lichten zijn veel eleganter, hoewel er ook mensen zijn die de voorkeur geven aan gekleurende lampjes. Als we kiezen voor wit is het perfect om gekleurde ballen toe te voegen; als de lichten gekleurd zijn en de boom groen is, zijn de decoratieve dennenappels en de rode details ideaal.

In hangen van versieringen: gigantische ballen met glitter, sterren, mistletoes....u kunt kiezen uit een veelheid aan details.

Figuren: uit Bethlehem, een kleine geboorte, figuren van de Drie Koningen of de Kerstman. Maar als er één ding is waar we van houden, is het sneeuwpoppen, linten of versierde kaarsen.

Open haard en sokken: als ons huis een open haard heeft, moeten we er gebruik van maken en sokken ophangen; naast het plaatsen van de geschenken van de hele familie.

We mogen de stoel van de kerstman niet vergeten of om met de kleintjes te zitten en te genieten van de kerstliederen of de dag van de koningen naast de boom. Bijvoorbeeld stoel die u kunt vinden in decoratiewinkels, een vaste stoel met verschillende stoffen om uit te kiezen.

kerstversieringen die u zelf kunt maken

Zie hieronder voor de volgende onderwerpen.

Hoe maak je een originele kalender

Kerstmis vieren - decoraties

Hoe Kerstmis vieren met een klein budget

Ontsnap naar kerstmarkten

kerstversieringen die u zelf kunt maken

Ontsnap naar de kerstmarkten om samen met de kinderen te genieten

Kersttafeldecoratie, Kerstdecoratie - kleuren

Kerstdecoratie in rode kleur

Kerstversieringen

Sleutels tot chique kerstdecoratie

----------------------

Getagged

gezellig, huis, kerstdecoratie, kerst, kerstversiering, decoratie, kerstdiner,

natuurlijk, kerst, kerst, kersttakken, groen

Decoratie om afscheid te nemen van het jaar

15 decoratieve ideeën om afscheid te nemen van het jaar voor alles.....

Kerstverlichting - Breng Kerstmis naar de straten

Kerstmis buitenverlichting Ideeën

vintage decoratie - verlichting kerst, kerstdecoratie, decoratie, scandinavische servet, kersttafel, kersttafel, kerstversiering, print, Scandinavische stijl, ideeën, kersttafel, kersttafel, kerstdecoratie.

kerst, kerstboom, kerstversiering, kerstboom, kerstboom, verlichting, kerst, kerst, dennen, kerstdecoratie

Doe mee met de trend en versier je huis met kerstkronen

Vintage decoratie om uw huis te versieren voor Kerstmis

Ornamenten, Boom, Kerstliederen, Geschenken, Gefeliciteerd

DOE-HET-ZELF, Kerstmis, Geschenken, Gefeliciteerd, Recepten,

KERSTDECORATIE, Ideeën om een kersttafel te versieren

Originele goedkope decoratie, Lage kosten decoratie ideeën voor Kerstmis,

Kerstverlichting op tafel, Kerstverlichting: ideeën om uw huis te verlichten

------------------

Kijk voor de mooiste Kerst ideeën ook op:

christmas.co.uk

Een van de leukste aspecten van het winterseizoen is de inrichting van uw huis.

Van de gloed van kerstverlichting tot de geur van verse dennennaalden, kerstversieringen kunnen een feestelijke, leuke en gedenkwaardige sfeer in uw huis creëren.

Een van de leukste aspecten van het kerstseizoen is de inrichting van uw huis. Van de gloed van kerstverlichting tot de geur van verse dennennaalden, kerstversieringen kunnen een feestelijke, leuke en gedenkwaardige sfeer in uw huis creëren.Wat belangrijk is:


5 veiligheidstips voor feestelijke decoratiesHelp uw huis en familie dit vakantieseizoen te beschermen met deze vijf decoratieve veiligheidstips:

1. Kies brandwerende decoraties

Wees voorzichtig met de decoraties die u kiest. Vintage papier, kant of stoffen decoraties kunnen er mooi uitzien, maar ze kunnen ook brandbaar zijn. Zet uw vintage decoraties uit de buurt van elke bron van warmte, met inbegrip van kaarsen, kerstverlichting en de open haard. Als je een kunstmatige kerstboom hebt, moet je ervoor zorgen dat deze brandwerend is voordat je hem versiert.

2. Overweeg het gebruik van batterijgevoede LED-kaarsen

Kaarslicht kan helpen bij het maken van speciale festiviteiten. Open vuur kaarsen kunnen echter brandgevaarlijk zijn. In plaats daarvan, overweeg het gebruik van batterij-bediende LED kaarsen en ga nooit in de buurt van een boom of kroon met een brandende kaars, aansteker of lucifer.

3. Overbelast de uitbreidingen niet

Wanneer de verlichting wordt ingeschakeld, kan het verleidelijk zijn om de verlengsnoeren te overbelasten. Sluit nooit meer dan drie lichtsnoeren aan op een verlengsnoer. Bovendien moet je altijd de stekker uit het stopcontact halen als je niet thuis bent en de lichten uitdoen als je gaat slapen.

4. Houd uw boom vers

Droge kerstbomen kunnen volgens de brandweer een groot brandgevaar in uw huis vormen. Wanneer u uw boom selecteert, moet u deze schudden. Uw boom moet plakkerig aanvoelen en er moeten weinig takken vallen als u hem schudt. Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat uw boom vers is. Bij het plaatsen van uw boom, plaats het ten minste 3 meter uit de buurt van een verwarming/warmtebron om te voorkomen dat het te snel uitdroogt. Daarnaast is het ook raadzaam om de boom elke dag water te geven.

5. Blokkeer de uitgang niet

In uw opwinding om zoveel mogelijk decoraties in uw huis te plaatsen, is het heel gemakkelijk om een deur of uitgang te blokkeren. Vergeet niet dat in geval van brand elke seconde van belang is. Zorg ervoor dat uw vakantieversieringen uw deuren niet blokkeren of anderszins uw vermogen om uw huis snel en veilig te verlaten.

Door deze veiligheidstips op te volgen, kun je helpen je Kersttradities vieren met een extra vleugje preventie.


De nieuwe trends 2018-2019 in decoratie voor Kerstmis, zijn verdeeld in een enorme diversiteit aan stijlen en kleuren.

Dit stelt ons allen in staat om een decoratief voorstel te hebben volgens onze smaak en de inrichting van onze ruimtes, om zo de decoratie te verbeteren en niet te verwennen.


Vervolgens zien we 8 van de mooiste trends voor deze kerst:1 MAGISCHE METALLIC STIJL

De basis van de decoratie in deze tendens, is de witte kleur, gecombineerd met metallic tinten en natuurlijke elementen zoals hout of steen is ideaal voor dit type van combinaties, zijn gecombineerd ten minste twee metallic kleuren waarvan men kan kiezen tussen goud, zilver, koper, tin, naast pastelkleuren zoals blauw, roze, rood enz.

2 RUSTIEK EN NATUURLIJK

Deze trend wordt benadrukt door het gebruik van natuurlijke materialen en hun texturen: gebruik hout, stoffen en linten, in ruwe tinten zoals beige of lichte koffie-kleur gecombineerd met elementen zoals noten, droge takken, ananas (van de pijnboom), of gedroogde vruchten als decoratie.

Het kan worden gecombineerd met een beetje wit voor een meer ontspannen effect. Een andere manier om dit soort decoratie te gebruiken is om de cadeaus te verpakken in omslagpapier of voddenpapier en een lint toe te voegen met een lint van stof, de cadeaus zullen zeer origineel zijn en er geweldig uitzien onder de boom.

3 MODERNE SCANDINAVISCHE

Deze trend wordt gekenmerkt door minimalisme en de integratie van elementen in kleuren zoals zwart en grijs, met transparante en metalen accenten.

Een zeer fris en modern voorstel als we geen decoratie willen met de typische kleuren. Dit voorstel naast het breken met de typische kerststijl geeft ons een zeer eenvoudige en verfijnde versiering.

4 DECORATIE VINTAGE STIJL

De vintage stijl wordt gekenmerkt door fris, elegant en verfijnd te zijn.

Deze trend heeft door de jaren heen veel kracht gevergd en is vandaag de dag een van de meest gebruikte.

Daarom zijn er dit jaar ook veel kerstarrangementen geïnspireerd door deze stijl, die we ook zelf kunnen maken met behulp van prachtige linten.

Een ander ding dat aan deze stijl toevoegt is het gebruik van koorden om geschenken, oude lampen en/of kroonluchters te wikkelen zal een opmerkelijke sfeer creëren. Ook, als uw huis een open haard heeft, zullen de sokken in het huis een zeer vintage touch geven.

5 DECORATIE MET TAKKEN OF VRUCHTEN

Alles kan dienen om te versieren en is dat in deze tijd is er geen materiaal dat ons niet helpt in de decoratie en deze keer zullen we praten over het maken van een decoratie op basis van natuurlijke elementen, zoals takken, boom, hout, enz., en aan de andere kant kunnen we elkaar ook helpen met materialen zoals lint.

Met deze trend komen de kerstkransen gemaakt met takken, evenals een zeer kostenbewuste manier om te versieren en is ook een van de eenvoudigste.

6 KERSTDECORATIE MET VLECHTWERK

Het rietenwerk ziet er fantastisch uit en kan gebruikt worden in de productie van diverse ornamenten zoals sterren, duiven, rendieren, rendieren, sleeën, bomen, engelen en kwasten, die als ornament in deuren of tuinen een vleugje eenvoud en elegantie geven.

Deze ornamenten worden vandaag de dag ook verlicht gemaakt, dit maakt het nog mooier dit type decoratie.

7 KERSTVERSIERING VOOR KLEINERE HUIZEN

De klassieke kerstbomen versierd volgens onze smaak en de stijl van onze ruimtes, is de veilige optie voor degenen die niet willen een zeer uitgebreide decoratie. De grote verscheidenheid aan maten die de huidige markt biedt, stelt ons in staat om ze te vinden in maten die aangepast kunnen worden aan de kleinste ruimtes.

Een andere trend die op het gebied van kerstdecoratie in kleine huizen zeer sterk is, is de creatie van bomen aan de muur, met verlichting, bollen, houten stokken aan toevoegen.