Hoe een feestje te geven ( 7 belangrijke punten om vooraf te weten)

Hoe je thuis een feestje neerzet en ervan geniet!Het vieren van een speciale moment zoals een verjaardag, een ceremonie of gewoon een bijeenkomst met vrienden is altijd een goede reden om samen te komen.


Maar soms kunnen de voorbereidingen je een beetje stress veroorzaken en in plaats van ontspanning en plezier te hebben, heb je het zwaar en wil je niet meer feesten.We delen een aantal tips om voor u te kunnen ontzorgen zonder de organisatie te moeten uitbesteden:De ruimte: Probeer niet meer mensen uit te nodigen dan u kunt krijgen in de ruimte die u voor het feest heeft. Het is beter om enkele stoelen of fauteuils te hebben als het feest enkele uren duurt, zodat de gasten in de ruimtes kunnen worden ondergebracht. Als het buiten is, moet je een Plan B hebben voor de regen.


De uitnodigingen: De ideale tijd om uit te nodigen is tussen een maand en 15 dagen, afhankelijk van de viering. Als je de evenement goed wilt organiseren, kun je je evenement creëren zonder te vergeten om iets te delen met je gasten (per post of sociale netwerken ): van de reden voor de viering, tijd en plaats, tot de kaart van hoe je de uitnodiging kunt aanvullen! U kunt ook de optie opnemen dat uw gasten herkenbaar zijn als ze hun aanwezigheid bevestigen, wat een betere oproep kan genereren. Houd er rekening mee (om niet te wanhopen en te geloven dat er niemand zal komen) dat gasten over het algemeen tussen een half uur en een uur na de starttijd die u aangeeft aankomen.Eten: Als je eten gaat bereiden, is het altijd handiger, wat kan in een ruimte worden geserveerd en mensen kunnen met hun handen eten: broodjes, , snacks of een meer complete snack, pizza's of quiches zijn ook een goede keuzes. Iets een beetje goedkoper kan worden om een stoofpotje van linzen of sommige noedels voor iedereen te maken en dat ze kunnen ze staand eten en kan je het serveren in braadpannen.Het is goed om aan het einde iets zoets toe te voegen, zoals een taart. Het zal altijd gemakkelijker zijn om later schoon te maken als u wegwerpartikelen gebruikt: tafelkleden, glazen, borden, braadpannen, vorken, spiesen, servetten, enz. Over het algemeen worden er 4 sandwiches per persoon berekend als het 's nachts is.Drankjes: Als u drankjes gaat kopen in de supermarkt of gasten vraagt om mee te werken, het probleem is dan altijd is hoe ze te koelen of koud te houden, omdat bijna nooit alle dranken uit de ijskast komen. Een mogelijkheid is als je een grote kom hebt om wat ijswater neer te zetten en wat zout toe te voegen (als je de schaal niet hebt, kun je het in de badkuip doen). Dat koelt ze af en houdt ze koud tijdens het feest. Ongeveer een halve liter niet-alcoholische dranken per persoon wordt berekend, maar als het warm is, drinken de gasten over het algemeen veel meer.


feestje

Muziek: Muziek is essentieel op het moment van een feest, omdat het zorgt voor een zeer goed sfeer van de plaats. Als je eenmaal weet wie de gasten zijn en je weet wat hun smaak is, moet je beslissen of ze gaan dansen of dat de muziek alleen op de achtergrond wordt begeleid, dit hangt af van het volume waarin je het afspeelt. Op basis hiervan kunt u kiezen welke categorie je wil afspelen. Een computer aangesloten op een console met luidsprekers is veel comfortabeler als het gaat om het afspelen van muziek, omdat je lijsten kunt programmeren of gewoon een reeks nummers kunt hebben die de een na de ander spelen. Een zeer goede gratis software is Zara Radio waarmee je je liedjes kunt programmeren en een paar uur muziek kunt plannen. Als je video's wilt hebben kun je gebruik maken van de Youtube lijsten.
Entertainment: Het gebeurt bij velen van ons dat we vrienden van verschillende contacten willen uitnodigen, dus soms gebeurt het dat niet alle gasten elkaar van te voren kennen en sommigen kunnen zich ongemakkelijk voelen of gewoon niet met elkaar praten. Een activiteit die erg leuk kan zijn als het gaat om het organiseren van een feestje en die voor de gasten vermakelijk kan zijn, is het maken van spelletjes (ongeacht de leeftijd). Spelen en humor is een van de sleutels tot een geweldige tijd. Enkele activiteiten die u kunt voorstellen zijn: zeg het met mime, gigantische pictionary, een karaoke, dansende stoelen, spelletjes van vragen en antwoorden, van raadsels. Probeer het op uw volgende feestje en u zult zien hoe de gasten ervan genieten.Wat het alle belangrijkste is?

Is en blijft de aankleding en decoratie om de sfeer goed te hebben.
Vergeet niet dat je altijd iemand kunt inhuren voor sommige of voor al deze activiteiten, maar naast het besparen van veel geld, kun je dit alles voor je eigen rekening nemen en dan met volle teugen genieten van het feest!


INSPIRATIETot slot, vergeet niet om foto's en video's te maken, zodat u zich dit mooie moment blijft herinneren.