Wat zijn de trends voor feestversiering thuis? (12 tips, & nummer 11 had je zeker niet verwacht )

12 tips die de trend zetten op het gebied van feestversiering.


We zijn een beetje geobsedeerd door BALLOONS in al hun vormen, ontwerpen en kleuren. Ze namen een tijdje plaats op de achterbank van de feestdecoratie en het leek alsof het versieren met bijenkorf-achtig Chinees papier de schijnwerpers op hen richtte.


Maar nee... de ballonnen zijn de beste keuze in kosten / baten te vullen met kleur, design, volume en texturen die zal dienen om te versieren in elke gelegenheid en gebied, of het nu een klein of een groot evenement is, ze zien er spectaculair uit en komen nu met de beste kwaliteit, veiliger en "milieuvriendelijk", met zeer originele afwerkingen.

Daarom willen we met u de meest speciale ballonnen delen die de trend zal zetten in de decoratie van de meest spectaculaire en originele partijen.

1. FOLIE BALLONNEN MET GIGANTISCHE GETALLEN (80 CM)


Gigantische folie ballonnen zijn een perfect idee voor het versieren van een verjaardagstafel waarop de verjaardag van de celebrant, een bedrijf of het nummer van het nieuwe jaar te komen. Ze zijn perfect als een pronkstuk voor het versieren van een desserttafel of snoepgoed-tafel.

Om deze gigantische aantal ballonnen op te blazen heb je twee opties: Je kunt ze opblazen met Helium of met normale lucht, in beide manieren houden ze lang het lucht vast, want in tegenstelling tot latex, is folie zo gemaakt dat er zeer weinig lucht door ontsnapt.

Als u deze ballon liever met lucht opblaast, kunt u hem met dots/plakband eenvoudig aan de wand bevestigen. Ze wegen heel weinig, dus dit is een simpele en goedkope oplossing en vooral "milieuvriendelijk" idee.

Zet een Folie Cijfer ballon in het middelpunt van je feestje en een super coole look is gegarandeerd!
2. FOLIE BALLONNEN MET REUZENLETTERS (80 CM)


Deze enorme gouden, zilveren, roségouden of veelkleurige ballonnen zorgen voor opschudding bij bruiloften en feesten, ze zijn ideaal als aanvulling op uw fotobooth sessies voor, goodbyes, doopfeesten, bruiloften en partijen in het algemeen...

Door hun grote formaat zijn ze ook ideaal voor het decoreren van grote ruimtes op feesten en net als de cijfer folie-ballonnen kun je ze vullen met Helium of met lucht en ze kunnen ze wel 3 tot 5 dagen vol blijven.


3. TRANSPARANTE BALLONNEN MET ONTWERPEN

De transparante Latex ballonnen met stippellijnen, dolfijnen, sterren, knikkers, enz. hebben ons gefascineerd, ze zijn zoet, helder en ideaal om de meest bijzondere feesten te versieren. Probeer de combinatie van design en solide tonen voor een kleurrijke mix.

Als u ze wilt vullen met Helium raden wij u aan dit te doen met extra HI FLOAT Gel erin. Zo zorg je ervoor dat de zweeftijd velen malen verlengd wordt.


Transparante ballonnen met veelkleurige stippen of figuren zien er geweldig uit om de liefste feesten zoals eerste verjaardagen, doopfeesten en communies te versieren.

4. GEPERSONALISEERDE BALLONNEN MET BERICHT

Ideaal voor de meest originele en verse bruiloften, zullen deze ballonnen versieren elke hoek van uw bruiloft of zal ideaal zijn voor de fotoshoot op het einde van de avond.

  

5. REUZENBALLONNEN VERSIERD MET PAPIEREN STAARTEN " KWASTJES SLINGERS ".

Deze ballonnen kunnen het verschil maken tussen een eenvoudig mooi feest en een SPECTACULAIR feest. U kunt de reuzenlatex ballon zelf versieren door een krans van Chinees papier, crêpe of aluminium folie staarten te maken als u wilt dat ze een moderner tintje hebben. Of kies voor Confetti-ballonnen en uw feest zal er gewoon spectaculair uitzien. Ze zijn ideaal om uw feest te verwelkomen, een Photocall te versieren op uw evenement, een cadeau te brengen aan een vriendenfeestje of een hoekje van uw eigen feest tot leven te brengen. Deze ballon is altijd een gegarandeerd succes!

Nu geven we u het advies dat niemand ons ooit verteld over deze prachtige reuzenballonnen.

We zijn net klaar met het vieren van Kerstmis en we zijn allemaal klaar voor het nieuwe jaar. Voor degenen die thuis vieren en hun gasten willen verrassen, breng ik u gemakkelijk om ideeën om uw huis te versieren op een speciale manier uit te voeren.

We houden van goud (dat is erg de trend), maar voor degenen die niet te veel durven met zoveel helderheid in hun huis dit is de perfecte gelegenheid om een gouden tintjes aan hun decoratie. Het is een kleur die een zekere glamour, elegantie uitstraalt en geeft ons een party-vibe die we willen hebben om afscheid te nemen van het jaar dat eindigt, dus maak zeker gebruik goud te gebruiken bij je oud&nieuw feest.

nieuwjaars

goud-zwarte-ballonnen-aan-plafond

nieuwjaar met gouden lintGouden fotocabine

Toen ik dit zag, dacht ik: "Waarom dacht ik daar niet eerder over na? Ik heb het gezien in huwelijken, maar het is perfect voor het nieuwe jaar. Dit is een geweldig idee om onze nieuwjaarsfoto's er echt spectaculair uit te laten zien.

Op de foto hierboven zien we een achtergrond van knutselpapier, met daarboven gouden cirkels gelijmd. Deze kunnen uit hetzelfde papier worden gesneden om de kerstrestjes in te wikkelen. Een ander alternatief is het ophangen van slingers, zoals deze die direct op de markt te koop zijn.

Ballonnen

ballonnen die aan het plafond hangen

Ballonnen zijn een van mijn favoriete keuzes voor de feestdagen, omdat ze snel de ruimte te transformeren, naast het hebben van een zeer goede prijs / m² verhouding, kunt u grote gebieden snel te dekken.

Op de foto hierboven zien we normale ballonnen aan het plafond bevestigd, die de indruk geven te zweven. Ook in dit geval, ze geupload foto's, is het een goede manier om de beste mijlpalen van het jaar samen te vatten, iets vergelijkbaar met wat Facebook doet dezer dagen, maar meer realistisch.transparante ballonnen met confetti
Een andere leuke optie is om transparante ballonnen te gebruiken en ze te vullen met gekleurd papier. U kunt ze 's nachts opblazen, voor een explosief einde van het jaar 😉

Gouden ballonnen met helium

De derde optie met ballonnen is om ze op te blazen met helium om te zweven. Ze zien er echt spectaculair uit, maar het is een stuk duurder.

Wat is er een betere manier dan uw eigen wijn / champagne met gepersonaliseerde etiketten, het kan een geweldig souvenir zijn, en je kunt het zelf downloaden en afdrukken.

De waarheid is dat deze accessoires gemakkelijk te vinden zijn online. Maar je kunt ze ook heel eenvoudig zelf maken.

8. Gouden kandelaars

gouden kandelaars

We zijn nog steeds op glitter! Kies gewoon een paar glazen vazen, breng spuitlijm aan en bestrooi deze met glitter voor deze glanzende afwerking. Het goede hiervan is dat het voldoende is om ze te wassen om de glitter te verwijderen en de vazen weer normaal te maken.

9. Slingers

Het ophangen van slingers aan het raam geeft het een heel bijzonder tintje. Als deze zijn gemaakt van goudenfolie, met het licht dat door het venster valt, wordt de helderheid vermenigvuldigd. Als je lichten aan het raam hangt, zal het effect ook de hele nacht aanhouden.

gouden-slinger

10. Pompoenen

Metalen en gouden pompoenen

Deze papieren pompoenen zien er geweldig uit hangend met visdraad aan het plafond.11. Bar versiering

Dranken zijn een must in het nieuwe jaar - en wees voorzichtig, het hoeven niet per se alcoholische dranken te zijn - er zijn vele niet-alcoholische drinkalternatieven die u kunt bereiden, om iets bijzonders te maken en uit te kijken naar het nieuwe jaar.

Een heel praktisch idee is het opzetten van een barkar waar je alles bij de hand kunt laten, zodat de gasten voor zichzelf kunnen zorgen.

Als u geen karretje hebt, kunt u alles monteren op een console, bovenblad of zelfs de tafel. Een praktisch idee in dit geval is om een tray als basis te gebruiken, zodat u er zeker van kunt zijn dat het niet te nat wordt.

De gouden tint is een van de meest veelzijdige keuzes om te combineren, in dit geval de stijl is rustiek en zacht met het oud hout.

De elegante stijl richt zich op zwart met wit crème en roze goud, het is een ideale combinatie, elegant en chique.

Van de elegante en rustieke stijl kan je gaan naar de zoete pasteltinten.

Goud maakt plaats voor veel "groen" omdat de botanische stijl alles absorbeert en goud laat lijken op iets uit de natuur.


houten-dienblad-drankjes

12. MET HET TAFELKLEED

Hoe kleiner de tafel, hoe beter het gouden tafelkleed eruitziet met glitter, pailletten enzovoort, maar het tafelkleed behoudt z’n elegantie.

Als de tafel iets groter is wordt hij zachter met de tonen van de desserts, zoals met de muntkleurige tonen.


Allemaal tips waarmee je je feestje kan laten slagen.

Onze chique feestdecoraratie heeft u heel eenvoudig morgen al in huis optijd om uw feestje te versieren.


Voor nog veel meer interessante blogs kunt u ook op onze dochterpagina confettieballonnen.nl kijken.


Veel plezier & maak er een mooi feestje van!!