Verjaardag versieren? (11 decoraties)

hoe versier ik een verjaardag?Het is erg lastig om mooie verjaardagsversiering te bedenken, vindt u niet?


Het merendeel van de mensen kijken hier tegenop tijdens het organiseren van een verjaardag.

Maar met deze 11 tips heb je in ieder geval de mogelijkheid om de verjaardag onvergetelijk te maken.


INHOUD:


Helium ballonnen tegen het plafond. 2

Verjaardag ballon decoraties. 3

ballonnen boog ballon verjaardagsversieringen. 4

ballonnen boog. 4

Ballonversieringen voor verjaardagen - ballon bogen. 4

Fruit gevormde ballonnen. 7

Ballonvormige lolly's. 7

De origineelste verjaardags cadeaus. 8

Originele verjaardagscadeaus. 8

Verjaardag bloemen. 8

Versierde ballonnen.. 8

1. FOLIE BALLONNEN MET GIGANTISCHE GETALLEN (80 CM). 9

2. FOLIE BALLONNEN MET REUZENLETTERS (80 CM). 9

3. TRANSPARANTE BALLONNEN MET ONTWERPEN.. 10

4. GEPERSONALISEERDE BALLONNEN MET BERICHT. 10

5. REUZENBALLONNEN VERSIERD MET PAPIEREN STAARTEN " KWASTJES SLINGERS ". 10

nieuwjaars. 10

nieuwjaar met gouden lint. 11

ballonnen die aan het plafond hangen. 11

transparante ballonnen met glitter. 11

8. Gouden kandelaars. 11

9. Slingers. 12

10. Componenten. 12

11. Bar versiering 12

------------------
De beste manier om je verjaardag te vieren is te kiezen om ballonnen te gebruiken. Ballonnen zijn bij iedereen een grote hit. Ballonversieringen voor een verjaardag.

Elk gezin met jonge kinderen zal vroeg of laat een verjaardag moeten organiseren met hun vrienden in de klas. Om een versiering te maken volgens dat feest. Dit is een lijst van ideeën voor het maken van verjaardags ballondecoraties. Het is zeer eenvoudig deze ideeën te realiseren, maar met een verbluffend resultaat. Ik weet zeker dat je de aandacht van de kleintjes bij hen zult krijgen.ballon-pilaar-kinder-verjaardag


Helium ballonnen tegen het plafond


Ballonnen tegen het plafond , ballon tegen het plafond

Dit is een van de snelste en gemakkelijkste manieren om een woonkamer te versieren. Het enige wat we hoeven te doen is een heliumtank te kopen om elke ballon die we gaan gebruiken op te blazen. Eenmaal vol zullen we er een lint aan moeten binden.

Als u een grote ruimte wil versieren kies voor onze ballonnen zilver & wit en goud & zwart een fantastische keuze . Onze heldere gouden confetti ballonnen geven nog een aanvullend schitterend effect. Deze ballonnen zijn echt verbluffend. We denken meestal aan verjaardagen, maar ze worden steeds populairder voor alle andere soorten partijen!


goud-zwart-ballonnenVerjaardag ballon versiering


Versieringen met ballonnen voor een verjaardag.

Het is een wat ingewikkelder idee om te maken, maar zeer kleurrijk. Voor elk van de bloemen moeten we vijf ballonnen gebruiken. Vier van deze ballonnen zullen fungeren als bloemblaadjes, terwijl de laatste zal fungeren als het centrum van de bloem. Misschien is het wel het moeilijkste om de ballonnen aan elkaar te binden. Een van de meest in het oog springende ballondecoraties die we kunnen maken.

Regenboog met gekleurde ballonnen
ballonnen boog ballon verjaardagsversieringen

Als je het beeld ziet dat we je hebben nagelaten, wil je dit soort ballonversieringen maken voor al je verjaardagen.

Wat we nodig zullen hebben zijn ballonnen van verschillende kleuren die we een om elkaar heen te plaatsen totdat we onze regenboog te vormen. Wie weet, hetzelfde aan de andere kant geldt ook voor de beroemde gouden pot verteld door de legende.ballonnen boog

Ballonversieringen voor een verjaardag - ballon bogen

Dit is een idee dat sterk lijkt op het vorige punt, met dit verschil dat in dit geval meestal maximaal twee of vier gekleurde ballonnen worden gebruikt. We kunnen het op veel verschillende manieren doen, sommige ingewikkelder dan andere. Het moeilijkste zal zijn om alle ballonnen in elkaar te zetten zodat ze niet bewegen.


<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/NYQD2LJHoQk" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>Versieringen van ballonnen voor verjaardagen

Ballon-ornamenten voor een verjaardag

De kinderen zijn gefascineerd door de ballonnen, dus aan het eind van het verjaardagfeestje, aarzel dan niet om ze een klein cadeau met een ballon bevestigd mee te geven. Ze genieten ervan en ze lopen de deur uit met cadeautjes en gelukkige gezichtjes.
Het belangrijkste is:

Tafeldecoratie

Ballon-voorgevel versieringen voor een verjaardag

Ballonnen werken overal goed. Ze zijn de ideale aanvulling zijn om tafeldecoratie te creëren.

Tips voor het organiseren en versieren van een verjaardag

Binnen de Tips om een verjaardag te organiseren en te versieren presenteer ik de beste ideeën voor uw verjaardagen zijn gebaseerd op trends om de huidige evenementen te versieren, waar de decoraties met ballonnen en decoratie met natuurlijke bloemen op de hoofdtafels en desserttafels aanwezig zijn die elegantie en onderscheiding bieden, zelfs als een budget-bewuste decoratie.Ballonnen met gouden confetti

Binnen onze lijst van verjaardags-ballondecoraties willen we u een eenvoudige manier om te versieren met hen laten zien. Het gebruik van goud zorgt voor een heel bijzonder en feestelijk tintje.


ballonnen-met-confetti

Ballonnen mogen niet ontbreken in een verjaardagsfeestje, want als er iets dat een verjaardag kenmerkt is het de ballonnen.

Ze zien er geweldig uit en geven een zeer, zeer feestelijk tintje.

In dit geval ging hij verder met de roze-witte combinatie die een zeer uniforme sfeer creëert.
Fruit gevormde ballonnen


Een ander zeer origineel idee is om ze om te zetten in fruitslingers. Het enige wat u hoeft te doen is groen karton te gebruiken om de vellen te maken en ze vast te binden met naai-garen.

Wand gedecoreerd met verrassingsballonnen

Als u alle gasten/kinderen wilt laten verrassen, kunt u een ruimte op een muur vol ballonnen bedekken waar aan het einde van het feest, elk van de gasten/kinderen ballonnen kan laten ontploffen en een leuk cadeautje mee te geven.

Ballonnen met uitgesneden figuren

Als we op zoek zijn naar originele ideeën, kun je ballonnen vullen met helium en kleine cijfers van personages eraan binden.Ballonvormige lolly's

versieringen-met-ballonnen voor een verjaardag

Als het feest buiten is, is het een goed idee om de ballonnen om te zetten in enorme Lolly’s. Je hebt gewoon een stokje nodig waar je de ballon op kunt binden.

lolly-ballonnenDe origineelste verjaardags cadeausAls het gaat om de verjaardag van iemand speciaal, zijn we altijd op zoek om iets te geven en iets ongewoons.

Waarschijnlijk heb je er dagen en uren over nagedacht wat je kan geven, wat je zelf eerder heb gegeven, wat ik je al heb gegeven.

Wat je leuk zult vinden, wat je ervan zult vinden, wat je ervan zult vinden, wat je ervan zult vinden, wat je ervan zult vinden, etc etc.Waarom is dit zo belangrijk?


Originele verjaardag-cadeaus.

Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden om iemand en meer te verrassen op hun verjaardag, maak je geen zorgen, wij geven je ideeën voor originele verjaardagscadeaus:Verjaardag bloemen

Hoewel velen zullen zeggen dat bloemen traditioneel zijn, is er een gezegde dat zegt "Een klassieker is nooit achterhaald", dat is waarom ze altijd een goede optie blijven om die speciale persoon te verrassen. Er zijn ook opties voor thuisbloemenwinkels met dezelfde dag bezorging. Dus als u vergeet om wat voor reden dan ook, zoek op internet voor de beste bezorgingen.Versierde ballonnen

U hebt waarschijnlijk veel tijd besteed aan het kiezen van de juiste ballon met de juiste boodschap, en geen van hen overtuigt u.

Hetzij omdat de ballon heeft niets te maken met de gelegenheid, of de boodschap heeft niets te maken met wat je wilt uitdrukken.

Gestoffeerde ballonnen zijn een uitstekende keuze, met meer originele berichten en nieuwere ontwerpen. Daarom zijn ballonarrangementen een goede optie om aan mannen of vrouwen te geven.

10 soorten ballonnen die de trend zetten op het gebied van feestdecoratie.

We zijn een beetje geobsedeerd door BALLOONS in al hun vormen, ontwerpen en kleuren. Ze namen een tijdje plaats op de achterbank van de feestdecoratie, en het leek alsof het versieren met bijenkorf-achtig Chinees papier de schijnwerpers op hen richtte. Maar nee... de ballonnen zijn de beste keuze in kosten / baten te vullen met kleur, design, volume en texturen die zal dienen om te versieren in elke gelegenheid en gebied, of het nu een klein of een groot evenement is, ze zien er spectaculair uit en komen nu met de beste kwaliteit, veiliger en "milieuvriendelijk", met zeer originele afwerkingen.Hoe kan je dit eigenlijk gebruiken?


Daarom willen we met u de meest speciale ballonnen delen die de trend zal zetten in de decoratie van de meest spectaculaire en originele partijen


1. FOLIE BALLONNEN MET GIGANTISCHE GETALLEN (80 CM)

Gigantische folie ballonnen zijn een perfect idee voor het versieren van een verjaardagstafel waarop de verjaardag van de celebrant, een bedrijf of het nummer van het nieuwe jaar te komen. Ze zijn perfect als een pronkstuk voor het versieren van een desserttafel of snoepgoed-tafel.

Om deze gigantische aantal ballonnen op te blazen heb je twee opties: Je kunt ze opblazen met Helium of met normale lucht, in beide manieren houden ze lang het lucht vast, want in tegenstelling tot latex, is folie zo gemaakt dat er zeer weinig lucht door ontsnapt.

Als u deze ballon liever met lucht opblaast, kunt u hem met dots/plakband eenvoudig aan de wand bevestigen. Ze wegen heel weinig, dus dit is een simpele en goedkope oplossing en vooral "milieuvriendelijk" idee.

Zet een Folie Cijfer ballon in het middelpunt van je feestje en een super coole look is gegarandeerd!


2. FOLIE BALLONNEN MET REUZENLETTERS (80 CM)


Deze enorme gouden, zilveren, roségouden of veelkleurige ballonnen zorgen voor opschudding bij bruiloften en feesten, ze zijn ideaal als aanvulling op uw fotobooth sessies voor, goodbyes, doopfeesten, bruiloften en partijen in het algemeen...

Door hun grote formaat zijn ze ook ideaal voor het decoreren van grote ruimtes op feesten en net als de cijfer folie-ballonnen kun je ze vullen met Helium of met lucht en ze kunnen ze wel 3 tot 5 dagen vol blijven.3. TRANSPARANTE BALLONNEN MET ONTWERPEN

De transparante Latex ballonnen met stippellijnen, dolfijnen, sterren, knikkers, enz. hebben ons gefascineerd, ze zijn zoet, helder en ideaal om de meest bijzondere feesten te versieren. Probeer de combinatie van design en solide tonen voor een kleurrijke mix.

Als u ze wilt vullen met Helium raden wij u aan dit te doen met extra HI FLOAT Gel erin. Zo zorg je ervoor dat de zweeftijd velen malen verlengd wordt.


Transparante ballonnen met veelkleurige stippen of figuren zien er geweldig uit om de liefste feesten zoals eerste verjaardagen, doopfeesten en communies te versieren.

4. GEPERSONALISEERDE BALLONNEN MET BERICHT

Ideaal voor de meest originele en verse bruiloften, zullen deze ballonnen versieren elke hoek van uw bruiloft of zal ideaal zijn voor de fotoshoot op het einde van de avond.

  5. REUZENBALLONNEN VERSIERD MET PAPIEREN STAARTEN " KWASTJES SLINGERS ".

Deze ballonnen kunnen het verschil maken tussen een eenvoudig mooi feest en een SPECTACULAIR feest. U kunt de reuzenlatex ballon zelf versieren door een krans van Chinees papier, crêpe of aluminium folie staarten te maken als u wilt dat ze een moderner tintje hebben. Of kies voor Confetti-ballonnen en uw feest zal er gewoon spectaculair uitzien. Ze zijn ideaal om uw feest te verwelkomen, een Photocall te versieren op uw evenement, een cadeau te brengen aan een vriendenfeestje of een hoekje van uw eigen feest tot leven te brengen. Deze ballon is altijd een gegarandeerd succes!

Nu geven we u het advies dat niemand ons ooit verteld over deze prachtige reuzenballonnen.

We zijn net klaar met het vieren van Kerstmis en we zijn allemaal klaar voor het nieuwe jaar. Voor degenen die thuis vieren en hun gasten willen verrassen, breng ik u gemakkelijk om ideeën om uw huis te versieren op een speciale manier uit te voeren.

We houden van goud (dat is erg de trend), maar voor degenen die niet te veel durven met zoveel helderheid in hun huis dit is de perfecte gelegenheid om een gouden tintjes aan hun decoratie. Het is een kleur die een zekere glamour, elegantie uitstraalt en geeft ons een party-vibe die we willen hebben om afscheid te nemen van het jaar dat eindigt, dus maak zeker gebruik goud te gebruiken bij je oud&nieuw feest.
nieuwjaars

nieuwjaar met gouden lint

Eenvoudig te doen, knip de letters in karton en bedek ze met gouden slingers. Het ziet er echt mooi opknoping aan het plafond. Of je kunt ze ook klaar kopen, zoals op de foto hieronder.

Goud

Dit is een heel bijzonder detail. Breng de glitter met kleine aanrakingen aan om kleur te geven aan de bril.

Gouden fotocabine

Toen ik dit zag, dacht ik: "Waarom dacht ik daar niet eerder over na? Ik heb het gezien in huwelijken, maar het is perfect voor het nieuwe jaar. Dit is een geweldig idee om onze nieuwjaarsfoto's er echt spectaculair uit te laten zien.

Op de foto hierboven zien we een achtergrond van knutselpapier, met daarboven gouden cirkels gelijmd. Deze kunnen uit hetzelfde papier worden gesneden om de kerstrestjes in te wikkelen. Een ander alternatief is het ophangen van slingers, zoals deze die direct op de markt te koop zijn.

Ballonnen

ballonnen die aan het plafond hangen

Ballonnen zijn een van mijn favoriete keuzes voor de feestdagen, omdat ze snel de ruimte te transformeren, naast het hebben van een zeer goede prijs / m² verhouding, kunt u grote gebieden snel te dekken.

Op de foto hierboven zien we normale ballonnen aan het plafond bevestigd, die de indruk geven te zweven. Ook in dit geval, ze geupload foto's, is het een goede manier om de beste mijlpalen van het jaar samen te vatten, iets vergelijkbaar met wat Facebook doet dezer dagen, maar meer realistisch.

transparante ballonnen met glitterEen andere leuke optie is om transparante ballonnen te gebruiken en ze te vullen met gekleurd papier.


U kunt ze 's nachts opblazen, voor een explosief einde van het jaar 😉


verjaardag-versiering-pakket


Wat is het echte verhaal hierin?Gouden ballonnen met helium

De derde optie met ballonnen is om ze op te blazen met helium om te zweven. Ze zien er echt spectaculair uit, maar het is een stuk duurder.

Wat is er een betere manier dan uw eigen wijn / champagne met gepersonaliseerde etiketten, het kan een geweldig souvenir zijn, en je kunt het zelf downloaden en afdrukken.

De waarheid is dat deze accessoires gemakkelijk te vinden zijn online. Maar je kunt ze ook heel eenvoudig zelf maken.

8. Gouden kandelaars

gouden kandelaars

We zijn nog steeds op glitter! Kies gewoon een paar glazen vazen, breng spuitlijm aan en bestrooi deze met glitter voor deze glanzende afwerking. Het goede hiervan is dat het voldoende is om ze te wassen om de glitter te verwijderen en de vazen weer normaal te maken.9. Slingers

Het ophangen van slingers aan het raam geeft het een heel bijzonder tintje. Als deze zijn gemaakt van goudenfolie, met het licht dat door het venster valt, wordt de helderheid vermenigvuldigd. Als je lichten aan het raam hangt, zal het effect ook de hele nacht aanhouden.
10. Componenten

Metalen en gouden pompoenen

Deze papieren pompoenen zien er geweldig uit hangend met visdraad aan het plafond.11. Bar versiering

Dranken zijn een must in het nieuwe jaar - en wees voorzichtig, het hoeven niet per se alcoholische dranken te zijn - er zijn vele niet-alcoholische drinkalternatieven die u kunt bereiden, om iets bijzonders te maken en uit te kijken naar het nieuwe jaar.

Een heel praktisch idee is het opzetten van een barkar waar je alles bij de hand kunt laten, zodat de gasten voor zichzelf kunnen zorgen.

Als u geen karretje hebt, kunt u alles monteren op een console, bovenblad of zelfs de tafel. Een praktisch idee in dit geval is om een tray als basis te gebruiken, zodat u er zeker van kunt zijn dat het niet te nat wordt.

Maar dat is nog niet alles:

De gouden tint is een van de meest veelzijdige keuzes om te combineren, in dit geval de stijl is rustiek en zacht met het oud hout.

De elegante stijl richt zich op zwart met wit crème en roze goud, het is een ideale combinatie, elegant en chique.

Van de elegante en rustieke stijl kan je gaan naar de zoete pasteltinten.

Goud maakt plaats voor veel "groen" omdat de botanische stijl alles absorbeert en goud laat lijken op iets uit de natuur.

MET HET TAFELKLEED

Hoe kleiner de tafel, hoe beter het gouden tafelkleed eruitziet met glitter, pailletten enzovoort, maar het tafelkleed behoudt z’n elegantie.

Als de tafel iets groter is wordt hij zachter met de tonen van de desserts, zoals met de muntkleurige tonen.